درامد برنامه نویس در آمریکا – برای زبان های برنامه نویسی مختلف

محمدامین سعیدی راد
1400/05/18
123
درامد برنامه نویس در آمریکا – برای زبان های برنامه نویسی مختلف

درآمد برنامه نویس در آمریکا

یکی از ویژگی های خوب حوزه برنامه نویسی این است که شما می توانید به راحتی از داخل ایران با کل دنیا ارتباط داشته و با آن ها همکاری کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشد.

اما علاوه بر این ویژگی خوب شما در صورتی که مهارت و تخصص بالایی در حوزه فعالیت خودتان داشته باشید، می توانید نسبت به اقیه روش های مهاجرت آسان تر به کشوری که دوست دارید مهاجرت کنید و این موضوع یکی از قابلیت های خوب حوزه برنامه نویسی محسوب می شود.

از این رو سالانه افراد زیادی وارد حوزه برنامه نویسی می شوند و دغدغه اکثر برنامه نویسان مهاجرت کردن به کشور های خارجی مثل ترکیه، آمریکا، سوئیس، کانادا، آلمان و … است.

از آن جایی که بدیهی است میزان درامد نیز یک موضوع مهم در بازار کار است، در این مقاله قصد داریم در مورد حقوق و درآمد برنامه نویس در آمریکا صحبت کنیم.

اما در انتهای مقاله سعی می کنم به جز آمریکا در مورد کشور های دیگر نیز صحبت کنیم.

چرا همکاری با کشور آمریکا؟

کشور آمریکا یکی از کشور های پیشرو در تکنولوژی و برنامه نویسی است که به این حوزه و افراد فعال در آن ارزش ویژه ای می دهد و همچنین درآمد یک برنامه نویس در آمریکا به طور میانگین از بقیه شغل های موجود بیشتر است.

اگر با برنامه نویسان آمریکا ارتباط داشته باشید، به قطع متوجه می شوید که از انرژی انگیزه بالایی برخوردار هستند. این حس و حال خوب در برنامه نویسان آمریکا به دلیل ارزش دادن به این حوزه توسط آمریکا و درآمد بالای آن ها است.

در تصویر زیر به وضوح مشاهده می کنید که میزان حقوق پرداختی برای برنامه نویسان به صورت میانگین بیشتر از بقیه کشور ها است:

درآمد برنامه نویس در آمریکا

درآمد برنامه نویس در آمریکا چه قدر است؟

همان طور که می دانید حوزه های زیادی در زمینه برنامه نویسی وجود دارند؛ مثل برنامه نویسی کلاینت، سرور، دسکتاپ، موبایل، شبکه و … که هر کدام از این حوزه ها مزایا، معایب و بازار کار خاص خودشان را دارند و بازار کار همه آن ها یکسان نیست.

اما اگر بخواهیم یک درآمد کلی و میانگین بیان کرد، بنا به آمار وب سایت Indeed.com می توان گفت درآمد برنامه نویس در آمریکا به صورت میانگین 113 هزار دلار است.

در تصویر زیر نیز می توانید میانگین حقوق برنامه نویس ها در کشور های مختلف را در سال 2019 مشاهده کنید:

درامد برنامه نویس در آمریکا

چه زبان هایی بازار کار خوبی در آمریکا دارند؟

قطعا این اصل را می دانیم که اگر در هر کدام از زبان های برنامه نویسی تخصص کافی داشته باشیم، قطعا در همه جای دنیا می توانیم وارد بازار کار شده و کسب درآمد کنیم.

اما برخی از زبان ها و تکنولوژی های مرتبط با برنامه نویسی هستند که نسبت به بقیه تکنولوژی ها بازار کار بهتری دارند و موقعیت های شغلی زیادی در اختیار شما قرار می گیرند.

از بین زبان های برنامه نویسی که موقعیت های شغلی بالا و بازار کار خوبی دارند می توان به پایتون، جاوا اسکریپت و پایتون اشاره کرد. مخصوصا جاوا اسکریپت که امروزه با توجه به پیشرفت هایی که دارد، علاوه بر کلاینت ساید (فرانت اند) در دیگر حوزه های برنامه نویسی مثل سمت سرور، بازی سازی، هوش مصنوعی، برنامه نویسی موبایل، دسکتاپ و … مورد استفاده قرار می گیرد.

نمودار زیر از وب سایت استک اور فلو برداشته شده و محبوبیت زبان های موجود را در سال 2020 به ترتیب نمایش می دهد:

بازار کار برنامه نویسی در آمریکا

همان طور که در تصویر بالا هم مشاهده می کنید، زبان جاوا اسکریپت در راس نمودار قرار دارد.

در این لینک می توانید نمودار و مقایسه های بیشتری در مورد زبان ها، درآمد، نوع همکاری و … مشاهده کنید.

برای جزئیات دقیق در مورد زبان های ذکر شده پیشنهاد می کنم ویدئوی این مقاله را مشاهده کنید.

اگر به زبان جاوا اسکریپت علاقه دارید، می توانید برای یادگیری آن از دوره جاوا اسکریپت سبزلرن استفاده کنید.

آموزش جاوا اسکریپت

در چه مدت زمانی می توانم شرایط مهاجرت شغلی به آمریکا را داشته باشم؟

درآمد برنامه نویس در آمریکا

امرار معاش و تامین نیاز های اولیه در زندگی یکی از عمومی ترین مواردی هستند که افراد را ملزم به فعالیت در بازار کار و کسب درآمد می کنند. اما اگر شرط ورود شما به حوزه برنامه نویسی علاقه نباشد، دیر یا زود شکست خواهید خورد.

خیلی از افرادی که به تازگی وارد این حوزه می شوند، یکی از سوالاتی که بسیار زیاد می پرسند این است که “من بعد از چه مدت زمانی می توانم برنامه نویس متخصص شده و وارد بازار کار شوم؟”. برای پاسخ به این سوال پرتکرار باید بگویم که رسیدن به سطح تخصص و وارد شدن به بازار کار حوزه برنامه نویسی به پارامتر های مختلفی بستگی دارد و نمی توان مدت زمان خاص و ثابتی را برای همه افراد در نظر گرفت.

ممکن است یک شخص زبان جاوا اسکریپت را در 2 ماه در سطح قابل قبول بازار کار یاد بگیرد و همچنین ممکن است یک شخص دیگر همان زبان جاوا اسکریپت را در 1 سال هم نتواند در حد خوب یاد بگیرد. پس نتیجه می گیریم که مدت زبان یادگیری برای هر شخص متفاوت است و نمی توان یک مدت ثابت را برای همه افراد در نظر گرفت.

در ادامه پارامتر های مرتبط با مدت زمان یادگیری را برایتان لیست می کنیم تا شما بتوانید با کنار هم قرار دادن و بررسی آن ها، مدت زمان یادگیری خودتان را حدس بزنید:

سطح شما در پیش نیاز ها و مبانی برنامه نویسی

زمانی که شما شروع به یادگیری زبانی مثل جاوا اسکریپت می کنید، هر اندازه که مبانی و اساس برنامه نویسی را بلد باشید به همان اندازه می توانید زودتر یاد گرفته و به سطح قابل قبولی برسید.

فرض کنید می خواهید یک فریمورک یا لایبرری (کتابخانه) از یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید (مثلا لایبرری ری اکت از زبان جاوا اسکریپت). در این صورت شما هر اندازه که جاوا اسکریپت را بلد بوده و با آن پروژه های قابل قبول بازار کار را پیاده سازی کرده باشید، به همان اندازه ری اکت را نیز زودتر یاد خواهید گرفت.

میزان علاقه شما

مسیر یادگیری برنامه نویسی و فعالیت در آن یک مسیر پر پیچ و خمی است که شما در این مسیر قطعا به مشکلات زیادی خواهید خورد، مخصوصا در زمان یادگیری.

اگر دلیل شما برای ورود به این حوزه پول، درآمد یا هر چیز به جز علاقه باشد، این مشکلات شما را خسته کرده و دیر یا زود شکست خواهید خورد.

اما اگر شما به این حوزه علاقه داشته باشید و به دلیل علاقه ای که دارید وارد این حوزه شده باشید، شما تک تک مشکلات موجود را با صبر و حوصله (البته گاها با عصبانیت) رد کرده و پشت سر خواهید گذاشت و در بلند مدت به تخصص و سطح قابل قبول خواهید رسید.

سطح شما در زبان انگلیسی

همان طور که اطلاع دارید هیچ کدام از زبان های برنامه نویسی ذکر شده در ایران ایجاد نشده اند و داکیومنت رسمی آن ها به زبان انگلیسی است. همچنین مقاله های موجود در منابع انگلیسی بسیار بیشتر از مقاله های موجود در منابع فارسی است.

اگر شما زبان انگلیسی را در سطح خوبی بلد باشید می توانید از منابع زیادی برای یادگیری و تقویت مهارت هایتان استفاده کنیدو در نتیجه در مدت زمان کمتری نسبت به بقیه افراد پیشرفت می کنید.

مطالعه از داکیومت و رفرنس های مرجع

هر زبان یا تکنولوژی مرتبط با برنامه نویسی یک وب سایت رسمی با عنوان داکیومنت دارد که در آن جزئیات آن تکنولوژی به طور دسته بندی شده مطرح شده اند و شما می توانید با مطالعه داکیومنت تکنولوژی مورد نظرتان، جزئیات آن را به صورت اصولی و عمیق یاد بگیرید.

به عنوان مثال داکیومنت لایبرری ری اکت وب سایت reactjs.org و داکیومنت فریمورک Vue وب سایت vuejs.org است.

پیشنهاد می کنم در کنار هر منبعی که برای یادگیری استفاده می کنید، از داکیومنت اصلی نیز حتما استفاده کنید.

محدودیت از لحاظ منبع آموزشی

اگر در گروه های مرتبط با برنامه نویسی در شبکه های مجازی مثل تلگرام فعال باشید قطعا مشاهده کرده اید که خیلی از دوستان سوالی مثل “برای یادگیری جاوا اسکریپت چه دوره ای را پیشنهاد می کنید؟” میپرسند.

اگر شما بخواهید برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی فقط از یک منبع یا چند منبع محدود استفاده کنید، یادگیری و رسیدن به سطح تخصص برای شما مدت زمان بسیار زیادی طول خواهد کشید و حتی ممکن است در وسط مسیر از آن زده شده و آن را کنار بگذارید!

چون برنامه نویسی به اندازه ای گسترده است که یک دوره هر اندازه هم کامل باشد باز هم هم نمی تواند مطالب را 0 تا 100 پوشش دهد و شما از هر دوره یا مینی دوره ای که مشاهده کرده یا مقاله جدیدی مطالعه کنید، مطالب جدیدی یاد خواهید گرفت.

حتی من شخصا 8 سال پیش برای آموزش فقط یک متد در جاوا اسکریپت نزدیک به 15 الی 20 ویدئوی آموزشی دیدم!!

پس پیشنهادی که به شما دارم این است که خودتان را به یک یا چند منبع محدود نکنید و سعی کنید از منابع مختلفی برای یادگیری استفاده کنید.

هر اندازه که تعداد منابع شما بیشتر باشند و از منابع بیشتری برای یادگیری استفاده کنید، به همان اندازه سریع تر و در مدت زمان کمتری می توانید رشد کنید.

چقدر سرچ می کنید؟

سرچ یکی از مهم ترین عناصر در یادگیری و پیشرفت در حوزه برنامه نویسی است. همان طور که بالاتر ذکر شد در مسیر یادگیری برنامه نویسی به مشکلات زیادی بر خواهید خورد که یکی از راه های برطرف کردن این مشکلات سرچ کردن است.

وب سایت های مختلفی در زمینه پرسش و پاسخ برنامه نویسی وجود دارند که شما می توانید مشکل خود را از این گونه وب سایت ها مطرح کرده و آن را برطرف کنید؛ وب سایت هایی مثل استک اول فلو، کوئرا و … .

پس شما هر چقدر که بیشتر سرچ کنید و توانایی سرچ کردن را در خود تقویت کنید، به همان اندازه در مدت زمان کمتری به سطح قابل قبول خواهید رسید.

چه قدر تمرین می کنید؟

ممکن است یک شخص روزانه تایم 2 ساعت را برای تمرین کردن و کد نویسی اختصاص دهد و یک شخص دیگر روزانه 4 ساعت. قطعا مشخص است که اگر پارامتر های قبلی در آن ها یکسان باشد، شخص دوم زودتر از شخص اول می تواند به سطح قابل قبول رسیده و وارد بازار کار شود.

اگر شما از دوره های آموزشی موجود در وب سایت ها استفاده می کنید و به کمک آن ها برنامه نویسی را یاد می گیرید، باید این نکته را عرض کنم که هیچ شخصی با تماشای ویدئوی آموزشی نمی تواند برنامه نویس شود و حتما حتما بعد از هر جلسه آموزشی برای تمرین و کد نویسی خودتان تایم خوبی را اختصاص دهید.

نتیجه گیری

پارامتر هایی که بالاتر ذکر شدند، پارامتر هایی هستن که می توانند مدت زمان یادگیری هر شخص در حوزه برنامه نویسی را تخمین بزنند.

الان شما می توانید با کنار هم قرار دادن پارامتر های ذکر شده مدت زمان یادگیری خودتان را حدس بزنید.

درآمد برنامه نویس در آمریکا به چه پارامتر هایی بستگی دارد؟

درآمد برنامه نویس در آمریکا

مقدار درآمد در کشور آمریکا و هر کشور دیگر به چندین پارامتر بستگی دارد که در این قسمت قصد داریم این پارامتر ها را مورد بررسی قرار دهیم تا شما بتوانید حقوق خود در هر کشور را حدس بزنید.

چه زبان برنامه نویسی کار می کنید؟

همان طور که بالاتر ذکر شد شما در هر حوزه فعالیت کنید و هر زبان برنامه نویسی که بلد باشید، می توانید در آمد های خیلی خوبی داشته باشید.

اما برخی از زبان ها مثل جاوا اسکریپت، پایتون، php و … هستند که بازار کار بهتر و بیشتری دارند و فرصت های شغلی بیشتری در اختیار توسعه دهنده هایش قرار می دهند.

اگر بازار کار برایتان مهم بوده و یکی از معیار های اصلی شماست، زبان هایی مثل جاوا اسکریپت، سی شارپ، پایتون و php را پیشنهاد می کنم.

چه اندازه تخصص دارید؟

تنها پارامتری که در فیلد کاری شما در یک شرکت میزان حقوق شما را تعیین می کند، میزان تخصص شما در آن فیلد کاری است. در حوزه برنامه نویسی پارامتر هایی مثل جنسیت، سن، خدمت سربازی و … هیچ اهمیتی ندارند و فقط میزان مهارت و تخصص شما است که میزان حقوق و درامدتان را تعیین می کند.

برای درک بهتر این موضوع و حدس میزان حقوق خود می توانید به وب سایت هایی که در زمینه آگهی های شغلی و استخدامی فعالیت می کنند مراجعه کنید.

چه اندازه رزومه پر و قابل دفاعی دارید؟

رزومه یک سندی است که از اطلاعات فردی، اطلاعات تحصیلی، سابقه کار و … شما تشکیل شده و میزان صلاحیت شما را برای کار در یک شرکت یا تیم برنامه نویسی تعیین می کند.

شما به هر اندازه که رزومه پربار تر و قوی تری داشته باشید، به همان اندازه می توانید حقوق و مزایای بیشتری را از شرکت مقابل دریافت کنید.

برای درک بیشتر این پارامتر و محاسبه اش برای میزان حقوق خودتان می توانید اطلاعات رزومه و میزان حقوق افرادی که استخدام هستند را دریافت کرده و از این طریق خودتان را بسنجید.

روزانه چند ساعت کار می کنید؟

این که شما روزانه چند ساعت برای کار کردن در شرکت مورد نظرتان وقت می گذارید نیز یکی از پارامتر هایی است که در میزان حقوق دریافتی شما تاثیر دارد.

بعد از یک مدت زمان خاصی که در یک شرکت کار کردید، حتی شما می توانید با افزایش تعداد ساعات کاریتان از کارفرما حقوق و مزایای بیشتری را درخواست کنید.

نتیجه گیری

پارامتر های مطرح شده فقط چند مورد از مهم ترین مواردی هستند که در میزان حقوق و مزایایی که از شرکت مورد نظرتان دریافت می کنید تاثیر دارند و پارامتر های دیگری نیز وجود دارند اما با همین چهار مورد ذکر شده می توانید میزان حقوق دریافتی و مزایای خودتان را در کشور آمریکا هر کشور دیگری تخمین بزنید.

درآمد زبان برنامه نویسی پایتون در کشور آمریکا

پایتون یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی مفسری است که در حوزه های مختلفی مثل سمت سرور، برنامه نویسی دسکتاپ، هوش مصنوعی، ربات سازی، ماشین لرنینگ و … مورد استفاده قرار می گیرد.

پایتون به سادگی و آسانی معروف است و شما می توانید آن را در مدت زمان قابل قبولی یاد بگیرید.

آمریکا یکی از کشور هایی است که به پایتون ارزش ویژه ای داده و برنامه نویس های پایتون درآمد های خوبی در این کشور دارند.

بنا به آمار وب سایت www.daxx.com برنامه نویسان پایتون در 108 هزار دلار می باشد.

اموزش پایتون

درآمد زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت در کشور آمریکا

همان طور که بالاتر نیز گفته شد جاوا اسکریپت آچار فرانسه حوزه برنامه نویسی است.

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ابتدا با هدف داینامیک کردن صفحات وب ارائه شد اما با پیشرفتی که داشته است امروزه در حوزه های دیگر نیز کاربرد و بازار کار بسیار خوبی دارد.

امروزه شما می توانید با استفاده از از تکنولوژی های مرتبط با جاوا اسکریپت مثل فریمورک ها، لایبرری ها، رانتایم ها، موتور های بازی سازی و … در بقیه حوزه های برنامه نویسی مثل سمت سرور، بازی سازی، برنامه نویسی موبایل، دسکتاپ، هوش مصنوعی و … نیز فعالیت داشته باشید.

جاوا اسکریپت علاوه بر آمریکا در بقیه کشور ها نیز بازار کار بسیار فوق العاده ای دارد و می توانید درآمد های خیلی خوبی از جاوا اسکریپت کسب کنید.

میانگین درآمد یک برنامه نویس جاوا اسکریپت در آمریکا را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

جاوا اسکریپت

درآمد زبان برنامه نویسی PHP در کشور آمریکا

زبان برنامه نویسی php یک زبان برنامه نویسی مفسری برای پیاده سازی سمت سرور بوده و با محبوبیتی که امروزه به خود اختصاص داده است و جایگاه بسیار خوبی در بازار کار دارد.

علاوه بر خود php فریمورک های آن مثل لاراول نیز سهم زیادی از بازار کار را به خود اختصاص داده است.

شما می توانید از php و فریمورک ها آن برای پیاده سازی سمت سرور وب سایت های مختلف، اپلیکیشن های موبایل، ساخت ربات های اینستاگرام و تلگرام و … استفاده کنید.

درآمد یک برنامه نویس php در کشور آمریکا به طور میانگین در سال 2021 در جدول زیر بیان شده است:

درآمد برنامه نویس در آمریکا

درآمد برنامه نویسی در دیگر کشور های خارج

علاوه بر آمریکا کشور های دیگری نیز وجود دارند که در آن ها به برنامه نویس و برنامه نویسی ارزش خاصی داده می شوند. اگر بخواهیم در مورد دیگر کشور ها صحبت کنیم، کشور های ایتالیا، استونیا، آلمان، کانادا و فرانسه نیز برای برنامه نویسی موقعیت های خوبی در اختیارتان قرار می دهند.

البته در کشور ایتالیا هزینه زندگی بالا است و ممکن است اگر برنامه نویس سنیور نباشید مقرون به صرفه نباشد. اما کشور استونیا یک کشور بسیار کوچک بوده و شرکت های برنامه نویسی بسیار زیادی برای استخدام و همکاری وجود دارند. استونیا بر خلاف ایتالیا هزینه زندگی پایینی دارد و اگر موقعیت مهاجرت داشتید یکی از کشور های پیشنهادی من به شماست.

در کانادا نیز ارزش زیادی به برنامه نویس داده می شود و همچنین نیاز بالایی به برنامه نویس دارند و اگر موقعیت خارج داشتید، در مورد کانادا نیز تحقیق کنید.

برای مشاهده میزان حقوق برنامه نویسان در کشور های مختلف خارج می توانید به وب سایت www.daxx.com مراجعه کنید.

چه زمانی و چطور باید مهاجرت کرد؟

همان طور که بالاتر اشاره شد، برنامه نویسی یکی از حوزه هایی است که تقریبا هیچ ارتباطی به دانشگاه، مدرک تحصیلی، جنسیت، خدمت سربازی و … ندارد و شما برای وارد شدن به بازار کار و کسب درامد فقط باید تخصص و مهارت های لازم را داشته باشید.

خیلی از دوستانی که به تازگی وارد این حوزه می شوند، برای رسیدن به درامد و ورود به بازار کار عجله چشمگیری می کنند و  متاسفانه همین عجله باعث شکست آن ها می شود.

در حوزه برنامه نویسی تا زمانی که به تخصص و مهارت نرسیدید هیچ خبری از درامد نیست و به جای فکر کردن به پول و درامد، تمام تمرکزتان را روی یادگیری و تقویت مهارت هایتان بگذارید و به محض این که یک برنامه نویس متخصص شوید، فرصت های شغلی بسیار زیادی در اختیار شما قرار خواهند گرفت.

نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که شما تا زمانی که در کشور خودتان ایران وارد بازار کار نشدید و کسب درآمد نداشتید، به هیچ وجه به مهاجرت فکر نکنید. چون خیلی از افراد هستند که بعد از مهاجرت، وضعشان بدتر شده است و نتوانستند در خارج وارد بازار کار شوند.

چون همان طور که می دانید بازار کار برای هر حوزه شغلی چالش ها و مهارت های نرم خودش را می طلبد که شما باید آن ها را بلد باشید. این مهارت ها را می توانید در کشور خودتان ایران تقویت کرده و سپس به راحتی به کشور مورد نظرتان مهاجرت کنید.

پس تا زمانی که در ایران وارد بازار کار نشده و درامد نداشتید و تجربه ای از بازار کار کسب نکردید، به مهاجرت فکر نکنید.

بعد از این که به تخصص کافی رسیدید باید رزومه قابل قبولی برای خودتان درست کرده و نمونه کار ها، مشخصات شخصی، مهارت های فنی و … را در رزومه خود ثبت کنید.

می توانید برای ساخت رزومه از وب سایت های ساخت رزومه زیادی مثل مانستر استفاده کنید.

بعد از این که رزومه را تکمیل کردید، باید دنبال فرصت های شغلی آمریکا بگردید. دو منبع بسیار مهم و کاربردی در این حوزه وب سایت های لینکدین و استک اور فلو می باشد.

همان طور که می دانید لینکدین یک شبکه مجازی برای ارتباط افراد با یکدیگر است اما با توجه به پیشرفتی داشته است، امروزه به یک پلتفرم کاریابی نیز تبدیل شده است و شما با داشتن یک اکانت لینکدین و معرفی خود و رزومه ای که دارید، می توانید به راحتی از فرصت های شغلی کشور های مختلف مطلع شوید.

همچنین وب سایت استک اور فلو نیز یکی از وب سایت های پر استفاده در زمینه پرسش و پاسخ برنامه نویسی است اما علاوه بر مبحث پرسش و پاسخ، قسمتی نیز برای موقعیت های شغلی پیاده سازی شده اند که خیلی آن ها حتی Remote و Easy Apply نیز هستند.

تصویر نیز یکی از فرصت های شغلی موجود در وب سایت استک اور فلو می باشد:

درامد برنامه نویس در آمریکا

همان طور که مشاهده می کنید تصویر بالا یک برنامه نویس ری اکت به صورت دورکاری و ریموت نیاز دارند.

علاوه بر استک اور فلو و وب سایت لینکدین، می توانید از طریق وب سایت های خارجی فعال در حوزه فریلنسری، شرکت های برنامه نویسی را پیدا کرده و از این طریق کار های لازم در زمینه ویزا و پاسپورت را انجام داده و سپس مهاجرت کنید.

سخن پایانی

قطعا یکی از دلایل پر جمعیت بودن حوزه برنامه نویسی قابلیت دورکاری و فریلنسری آن است. به عنوان مثال شما می توانید در ایران باشید و با هر کدام از کشور های خارجی که دوست دارید همکاری کرده و کسب درآمد کنید.

یکی از بهترین کشور ها برای همکاری به صورت ریموت (ریموت) کشور آمریکا است.

اما تنها پارامتری که برای ورود به بازار کار و همکاری ریموت با خارج از کشور نیاز دارید، فقط و فقط تخصص و مهارت بالا است.

پس پیشنهادی که به شما دارم این است که در مسیر یادگیری برنامه نویسی به جای فکر کردن به پول و درآمد، تمرکز خود را روی کسب تخصص و ارتقای مهارت هایتان بگذارید تا بتوانید بهترین عملکرد را داشته باشید.

امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنم ویدئوی این مقاله را نیز مشاهده کنید.

تا مقاله بعدی خدا یار و نگهدارتان.

محمدامین سعیدی راد.

نظرات
ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است

آموزش پایتون