حداقل سیستم برنامه نویسی

زهرا آقاخانی
1402/12/27
257
حداقل سیستم برنامه نویسی

حداقل سیستم برنامه نویسی ,سیستم مورد نیاز برنامه نویسی با یک سیستم معمولی تفاوت دارد. با این حال موقع خرید یک سیستم برای برنامه نویسی شما با انبوهی از گزینه‌ها مواجه می‌شوید که شما را سردرگم خواهند کرد. نظرات مختلفی در این زمینه وجود دارد و مدل‌های مختلف لپ‌تاپ‌ها و سیستم‌ها در بازار کار انتخاب سیستم کامپیوتری مورد نیاز برنامه نویسی را سخت‌تر خواهند کرد.

معمولا اولین سوالی که ذهن یک برنامه نویس مبتدی را درگیر می‌کند این است که برای برنامه نویسی چه سیستمی نیاز دارم؟ یافتن پاسخ این سوال دانستن مولفه‌های سخت افزاری و نرم افزاری تاثیرگذار در برنامه نویسی و انتخاب بهترین گزینه‌های موجود در بازار است. شما باید حیطه‌ی کاری خود را مشخص کرده و مناسب‌ترین و در عین حال مقرون به صرفه‌ترین سیستم‌های موجود را انتخاب کنید.

ما در این مقاله به شما می‌گوییم که موقع انتخاب سیستم مورد نیاز برنامه نویسی به چه نکاتی باید توجه کنید و چطور با توجه به حیطه کاری خودتان بهترین سیستم‌ها را انتخاب کنید.

حداقل سیستم برنامه نویسی

مولفه‌های مهم سیستم مورد نیاز برنامه نویسی

وقتی که می‌خواهید کار برنامه نویسی را شروع کنید، اولین دغدغه‌ی شما خرید یک سیستم مناسب یا ارتقای سیستم قبلی است. وقتی که می‌خواهید سیستم‌ مناسب را پیدا کنید، باید قبل از هر چیز بدانید که چه فاکتورهایی در یک سیستم کامپیوتری برای برنامه نویسی استفاده می‌شوند و چه نوعی از آن‌ها مناسب کار شما خواهد بود.

در ادامه مولفه‌های مهمی که باید در یک سیستم مورد نیاز برنامه نویسی در نظر بگیرید را با هم بررسی می‌کنیم:

1 | مانیتور (Monitor)

شاید کمتر برنامه نویسی باشد که به این سخت افزار برای برنامه نویسی اهمیت دهد؛ ولی واقعیت این است که یک مانیتور خوب تاثیر زیادی روی تمرکز و موفقیت شما در برنامه نویسی دارد. معمولا مربیان برنامه نویسی در دانشگاه‌ها صفحه‌ نمایش‌هایی با رزولوشن 1920 پیکسل پیشنهاد می‌کنند. یک مانیتور بزرگ به شما امکان می‌دهد که چندین برنامه و اپلیکیشن را همزمان روی صفحه‌ی نمایش بچینید.

معمولا برنامه نویسانی که با لپ تاپ کار می‌کنند، استفاده از یک مانیتور جدا را کار سختی می‌دانند؛ ولی این تصور اشتباه است. کاربران لپ تاپ هم به راحتی با استفاده از یک کابل VGA، HDMI یا USB-C یک مانیتور خارجی را به لپ تاپ متصل کنند و از صفحه‌ی نمایش بزرگتر لذت ببرند. استفاده از دو مانیتور همزمان نیز یک ایده‌ی خوب است و به شما امکان می‌دهد که به راحتی بین کدها و برنامه‌های خود بدون نیاز به ALT+TAB جابجا شوید و تمام برنامه‌هایتان را جلوی رویتان داشته باشید.

2 | حافظه (Hard Drive Disk)

هر چقدر هم سیستم خوبی داشته باشید، اگر حافظه‌ی کافی برای ذخیره‌سازی پروژه‌ها نداشته باشید سیستم‌تان فایده‌ای ندارد. البته نوع حافظه‌ از ظرفیت آن خیلی مهم‌تر است. امروزه دو نوع حافظه‌ی HDD و SSD برای سیستم‌های کامپیوتری وجود دارد که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

یک سیستم با حافظه‌ی HDD شاید برای کاربران عادی کافی باشد و نیازی به تعویض آن نداشته باشند؛ ولی سرعت بالا و بازیابی اطلاعات سریع برای سیستم مورد نیاز برنامه نویسی خیلی اهمیت دارد. نصب یک SSD یعنی خرابی کمتر با سرعت اجرای بالای برنامه‌ها و به روز رسانی‌های ویندوز.

اگر بحث هزینه‌ی این هاردها برای شما مهم است، می‌توانید از یک هارد HDD با ظرفیت بالا برای ذخیره‌سازی سایر داده‌های خود در سیستم استفاده کنید و یک SSD با ظرفیت کم را برای درایو سیستم عامل و ذخیره‌ی پروژه‌های خود نگه دارید. از امتیازات هاردهای SSD قدرت اجرا و پردازش سریع برای مجازی سازی است. یک راه حل جدیدتر برای حل مشکل سرعت حافظه، استفاده از فضای ابر است که در صورتی کارآمد خواهد بود که شما یک اینترنت پرسرعت و قابل اعتماد در منطقه‌ی خود داشته باشید.

3 | رم (RAM)

ضروری‌ترین مولفه برای سیستم مورد نیاز برنامه نویسی رم آن است. برنامه نویسی نیاز به رم زیادی دارد و تا آخرین مگابایت حافظه‌ی رم شما را مصرف خواهد کرد. بیشترین مصرف رم برای کامپایل یا دیباگینگ کدها است و چاره‌ای ندارید جز اینکه از فضای رم کافی برای برنامه نویسی استفاده کنید. معمولا حداقل رم پیشنهادی برای این کار 16 گیگابایت است؛ ولی اگر مادربوردتان قابلیت پشتیبانی از 32 گیگابایت رم را دارد، آن را دریغ نکنید.

4 | پردازنده (CPU)

اگر از یک پردازنده‌ی قدیمی برای برنامه نویسی با ابزارهای جدید استفاده می‌کنید، ظلم بزرگی به کامپیوتر خود می‌کنید. یک پردازنده‌ی قدیمی توان پردازشی لازم برای کامپایل برنامه‌ها و استفاده از ابزارهای لازم مثل برنامه‌های مجازی سازی را ندارد.

متاسفانه ارتقا پردازنده برای لپ تاپ‌ها امکان‌پذیر نیست و اگر بخواهید این کار را انجام دهید باید در فکر یک لپ تاپ جدید با پردازنده‌ی قوی‌تری باشید. به همین دلیل است که اغلب افراد معمولا از ارتقا پردازنده غفلت می‌کنند و نمی‌دانند که این کار تا چه حد روی سرعت کامپایل و اجرای کدها تاثیرگذار است. موقع خرید سیستم مورد نیاز برنامه نویسی باید کمی دور اندیش باشید و لپ تاپی را انتخاب کنید که بتواند تا چندین سال آینده توانایی اجرای برنامه‌های سنگین‌تر را نیز داشته باشد.

5 | کارت گرافیک (GPU)

برای اغلب برنامه نویسان کار با برخی ابزارهای ویندوز مثل برنامه‌های ویرایش عکس و فیلم ضروری است و باید سیستم‌شان توان اجرای این برنامه‌ها را داشته باشد. متاسفانه برنامه نویسان کمتر به این نکته توجه دارند؛ علیرغم اینکه GPU می‌تواند تاثیر زیادی روی عملکرد سیستم‌شان داشته باشد. خوشبختانه گزینه‌های GPU اکسترنال وجود دارند که به راحتی به سیستم متصل شده و عملکرد خوبی نیز از خود ارائه می‌دهند. این مولفه در سیستم مورد نیاز برنامه نویسی بیشتر برای کدنویسی برنامه‌های گرافیکی کاربرد دارد و باید به آن توجه شود.

حداقل سیستم برنامه نویسی

6 | کیبورد (Keyboard)

کیبورد مهم‌ترین سخت‌ افزار در سیستم مورد نیاز برنامه نویسی است که شما مستقیما با آن درگیر هستید. یک کیبورد نامناسب ممکن است مشکلات زیادی برای شما به وجود آورد؛ خصوصا مشکلات مربوط به دست، مچ و آرنج. انتخاب یک کیبورد مناسب از تمامی فاکتورهای بالا مهم‌تر است و باید موقع خرید به ویژگی‌های زیر توجه کنید:

  • راحتی

یک برنامه نویس باید موقع کدنویسی راحت باشد تا بتواند بهتر تمرکز کند. یک کیبورد نامناسب علاوه بر آسیب‌های فیزیکی، باعث کاهش تمرکز و دقت شما موقع کدنویسی می‌شود.

  • قابلیت اطمینان

برنامه نویس‌ها ساعت‌ها با کیبورد کار می‌کنند و باید خیالشان راحت باشد که کیبورد مشکلی پیدا نخواهد کرد. کیفیت و اطمینان کیبورد از دیگر فاکتورهای مهم در انتخاب آن است.

  • پاسخگویی

مدل‌های مختلف کیبورد، سرعت بازخورد متفاوتی دارند و زمان پاسخگویی در آن‌ها متفاوت است. اگر سرعت پاسخ کیبورد زیاد باشد، روی سرعت و دقت کدنویسی تاثیر منفی می‌گذارد.

  • ارگونومی

مدل کیبورد و حالت قرارگیری دست روی آن برای حفظ سلامت دستان برنامه نویسان اهمیت زیادی دارد؛ چون قرار است روزانه چندین ساعت را صرف برنامه نویسی با آن کنند.

  • سروصدا

شاید کمتر کسی موقع خرید این مورد را در نظر بگیرید؛ ولی سروصدای زیاد کلیدها موقع تایپ ممکن است به مرور ذهن برنامه نویس را خسته کند و تمرکز او را به هم بزند.

حداقل سیستم برنامه نویسی

انواع برنامه نویسی

انتخاب نوع سیستم مورد نیاز برنامه نویسی به نوع برنامه نویسی بستگی دارد. در تولید برخی برنامه‌ها مثل برنامه‌های هوش مصنوعی شما به یک سیستم قدرتمند نیاز دارید؛ ولی برخی برنامه‌ها توان پردازشی کمی نیاز دارند و می‌توان با یک سیستم معمولی هم آن‌ها را پیاده‌سازی و اجرا کرد. در حالت کلی ما سه نوع برنامه نویسی داریم:

  • برنامه نویسی موبایل
  • برنامه نویسی وب
  • برنامه نویسی برنامه‌های دسکتاپ

در ادامه سیستم لازم برای هر کدام از این سه برنامه نویسی را با هم بررسی می‌کنیم.

حداقل سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی وب

برنامه نویسی و توسعه وب می‌تواند چند حوزه‌ی مختلف از جمله طراحی وب و امنیت شبکه را شامل شود. حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی وب به کاری که می‌خواهید انجام دهید بستگی دارد. به طور کلی یک سیستم خوب برای توسعه‌ی وب مشخصات زیر را دارد:

1 | سیستم عامل

هنگامی که می‌خواهید یک سیستم را برای توسعه وب انتخاب کنید، باید به سیستم عامل نیز توجه کنید. تعداد بی‌شماری از سیستم عامل‌ها مثل ویندوز، لینوکس یا کروم وجود دارند که می‌توانید با هر کدام کار کنید. هر سیستم عاملی محدودیت‌ها یا پیچیدگی‌های خود را دارد که یادگیری و کار شما را پیچیده‌تر می‌کنند.

پس بهتر است برای توسعه‌ی وب همان ویندوز یا مک را انتخاب کنید. انعطاف‌پذیری و گستردگی سیستم عامل ویندوز از مک بیشتر است و بهتر است از این سیستم عامل برای برنامه نویسی تحت وب استفاده کنید.

2 | صفحه نمایش

همان‌طور که گفتیم بزرگی صفحه‌ی نمایش و رزولوشن آن بسیار اهمیت دارد. بهتر است سیستم‌هایی با صفحه‌ی نمایش 1080×1920 بخرید ا تصاویری روشن و واضح ارائه دهند؛ چون توسعه‌ی وب بیشتر روی جلوه‌های بصری کار می‌کند. وجود دو مانیتور نیز می‌تواند روی کیفیت و راحتی کار شما تاثیرگذار باشد.

3 | مشخصات سیستم

در برنامه نویسی وب بیشتر از RAM و SSD استفاده مفید می‌شود داشت؛ زیرا مرورگر و IDE مخصوص وب با این بخش ها بیشتر درگیر است که در ادامه حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی وب را ذکر کردیم:

حداقل سیستم مورد نیاز (ضعیف) :

  • 4GB RAM DDR3 (پیشنهاد نمی‌شود)

شما حداقل 4 گیگ رم نیاز دارید اما قطعا این مقدار رم بسیار کم است و توصیه میشه کمترین حالت 6 گیگ رم استفاده؛ اما اگر واقعا توانایی خرید ندارید میتوانید به آن اکتفا کنید.

  • 128GB SSD

اگر استفاده خاصی از سیستم خود ندارید و قصد نصب نرم افزارهایی با حجم سنگین ندارید 128 گیگ هارد کفایت می‌کند.

  • intel Cori 3-6100

برای اول کار و استفاده‌های معمولی CPU کورای 3 نسل 6 کفایت میکنه؛ چون قیمت مناسبی داره و بین مشخصات ضعیف کارایی مناسبی داره.

اگر قصد انجام کارهای گرافیکی و استفاده از نرم افزارهایی نظیر فتوشاپ و… ندارید نیازی به خرید کارت گرافیک ندارید؛ برای خرید Motherbord نیز باید از متخصصین فروش سیستم مشاوره بگیرید و نسخه‌ای تهیه کنید که هنگام ارتقا نیاز به تعویض آن نباشید.

حداکثر سیستم مورد نیاز (متوسط قوی) :

  • 16GB RAM
  • 512GB SSD
  • intel Cori 5-12400K
  • GeForce GTX 1060

این یک مشخصات سیستم نرمال و نسبتا قوی هست و میتونه نسبتا به توانایی مالی و نیاز شخصی‌تون این مشخصات تغییر کنه؛ قطعا هرچقدر پول بدید همونقدر هم آش می‌خورید، پس اگر توانایی هزینه کردن دارید یک سیستم مناسب برای خودتون ببندید.

حتما قبل از خرید به بازار مراجعه کنید و از فروشندگان مشاوره بگیرید!! سپس با توجه به بودجه تصمیم خودتان را بگیرید؛ اگر هم درحال حاضر سیستمی دارید در بخش کامنت ها مشخصاتش را ذکر کنید تا بهتون گفته بشه که برای برنامه نویسی مناسب هست یا خیر.

اموزش پایتون

حداقل سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی موبایل

برنامه نویسی موبایل، دسته‌ی دیگری از برنامه نویسی‌هاست که نیاز به سخت افزار چندان قدرتمندی ندارد و با یک سیستم معمولی هم گاهی می‌توان این کار را انجام داد. منظور از یک سیستم معمولی، سیستمی با حداقل توان گفته شده برای برنامه نویسی است.

به طور کلی ویژگی‌های لازم برای سیستم مورد نیاز برنامه نویسی موبایل عبارتند از:

1 | سیستم عامل

توسعه‌ی برنامه‌های موبایل خصوصا اندروید، طرفداران زیادی دارد و میلیون‌ها برنامه‌ی اندرویدی تاکنون ساخته شده‌اند. انتخاب یک پلتفرم مناسب برای توسعه برنامه اندرویدی نقش مهمی در کیفیت برنامه‌ها ایفا می‌کند. انتخاب برنامه‌های توسعه‌ی اندرویدی مناسب به شما کمک می‌کند تا برنامه‌هایی با ویژگی‌های متعدد طراحی کنید. در حال حاضر جاوا به طور گسترده‌ای برای توسعه‌ی اندروید استفاده می‌شود.

بدون شک لینوکس بهترین پلتفرم برای توسعه‌ی برنامه‌های اندرویدی است و شرکت‌های پیشرو در این حوزه، این سیستم عامل را برای کارشان انتخاب می‌کنند. سیستم عامل‌های ویندوز و مک بعد از لینوکس در جایگاه دوم قرار دارند.

2 | مشخصات سیستم

همان‌طور که می‌دانید، در برنامه نویسی موبایل شما نیاز به شبیه سازی برنامه در محیط یک سیستم عامل دیگر دارید که این کار توسط یک امولاتور دارید. امولاتور یک شبیه ساز مجازی است که برای اجرای یک برنامه در سیستم عاملی متفاوت از سیستم عامل خود برنامه استفاده می‌شود. با توضیحاتی که گفته شد، بدیهی است که یک پردازنده‌ی ضعیف قادر به اجرای این برنامه نخواهد بود و شما باید سیستم قدرتمندی در اختیار داشته باشید.

معمولا برنامه نویسان موبایل پردازنده‌های اینتل را به AMD ترجیح می‌دهند. در صورتی‌که قصد ساخت برنامه‌های با گرافیک بالا مثلا بازی‌ها را دارید، پس نیاز به GPU قوی نیز خواهید داشت تا بتوانید جلوه‌های گرافیکی برنامه را به زیبایی پیاده سازی کنید. کمترین میزان پردازنده‌ای که برای کار برنامه نویسی موبایل مناسب هست، پردازنده‌های سری I5 یا I7 اینتل هستند و شما به حداقل حافظه رم 8 گیگابایت نیاز دارید تا بتونید یک برنامه امولاتور را در سیستم‌تان اجرا کنید.

مسلما برای برنامه‌های پرحجم استفاده از یک رم 8 گیگابایت ممکن است کارایی لازم را نداشته باشد. برای ذخیره‌سازی داده‌ها و پروژه‌های برنامه نویسی موبایل، حافظه‌هایی با حداقل کش 32 مگابایتی کفایت می‌کنند و چنانچه از SSD استفاده کنید، سرعت چشمگیری را در کامپایل و اجرای برنامه مشاهده خواهید کرد.

حداقل سیستم برنامه نویسی

حداقل سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی دسکتاپ

برنامه نویسی دسکتاپ، زبان‌های برنامه نویسی و حوزه‌های مختلفی را شامل می‌شود. شما می‌توانید یک برنامه‌ی ساده برای اجرای فایل‌های متنی طراحی کنید یا اینکه با کمک یادگیری ماشین یک برنامه‌ی هوشمند بسازید. مسلما سیستم مورد نیاز برنامه نویسی برای این موارد یکسان نخواهد بود. بنابراین قبل از هر چیز باید ببینید که هدف شما از یادگیری برنامه نویسی دسکتاپ چیست و می‌خواهید تا چه حد حرفه‌ای عمل کنید.

از سوی دیگر پروژه‌های دانشگاهی در حوزه‌های یادگیری ماشین حجم داده‌ی زیادی دارند و سیستم مورد نیاز باید توان پردازشی بالایی داشته باشد. اما از آنجا که در این مقاله قصد داریم حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی را بررسی کنیم، پس به کمترین‌ها اکتفا می‌کنیم:

1 | سیستم عامل

وقتی صحبت از سیستم عامل می‌شود، معمولا رقابت میان سه سیستم عامل ویندوز، مک و لینوکس است. مانند هر فاکتور دیگری هر کدام از این سه سیستم عامل نقاط قوت و ضعف خود را برای برنامه نویسی دسکتاپ دارند؛ ولی انتخاب بهترین گزینه برای شروع برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد.

معمولا برنامه نویسان دسکتاپ، لینوکس را انتخاب می‌کنند؛ چون معتقدند که این سیستم عامل نسبت به ویندوز و مک سرعت بیشتری دارد. اما، برای مبتدیان استفاده از سیستم عامل ویندوز و کار با ابزارهای ساده‌تر گزینه‌ی بهتری خواهد بود.

2 | مشخصات سیستم

برای برنامه نویسی دسکتاپ همان‌طور که گفتیم بسته به نوع برنامه و زبان برنامه نویسی ممکن است سیستم‌های متفاوتی نیاز داشته باشید. برای پیاده‌سازی برنامه‌های سبک با گرافیک ساده یک سیستم با پردازنده‌ی 6 هسته‌ای و میزان حافظه‌ی رم 4 تا 8 گیگابایت کفایت می‌کند.

ولی برای طراحی و اجرای برنامه‌های سنگین‌تر و استفاده از برنامه‌های بزرگ شما نیاز به حداقل 16 الی 32 گیگابایت رم دارید و سیستم شما باید از پردازنده‌های 8 هسته‌ای یا بالاتر استفاده کند. ضمن اینکه شما به حداقل 16 گیگابایت فضای ذخیره سازی نیاز خواهید داشت.

حداقل سیستم برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ‌ها برای برنامه نویسی وب

  • MacBook Pro 16-inch

این لپتاپ اپل از تراشه های قدرتمند M1 Pro یا M1 Max Max  استفاده می‌کند که کامپایل و اجرای پیچیده‌ترین کدها را نیز به سرعت انجام می‌دهد. مک بوک پرو 16، پردازنده‌ی گرافیکی 16 و 32 هسته‌ای دارد و محیط‌های تست در دستگاه‌های مختلف را به زیبایی برای شما شبیه سازی می‌کند.

صفحه‌ی نمایش 16 اینچی لپتاپ وضوح بالایی دارد و می‌توانید به صفحات کد به راحتی نگاه کنید. صفحه‌ کلید این لپتاپ نیز یکی از امتیازات آن برای کدنویسی به شمار می‌رود. طول عمر باتری در لپ تاپ‌های مک بوک پرو 16 هشت ساعت است و یک برنامه نویس می‌تواند در هر فضایی کار خود را انجام دهد.

  • Dell XPS 15

این لپ تاپ دل را می‌توان یکی از بهترین لپ‌ تاپ‌های ویندوزی برای برنامه نویسی دانست که برای علاقمندان به سیستم عامل ویندوز ارائه شده است. کیفیت ساخت این لپ تاپ بسیار بالاست. در این مدل لپ تاپ دل از پردازنده‌های IRIS PLUS اینتل استفاده شده و یک پردازنده‌ی گرافیکی انویدیا GTX 1650 Ti آن را تکمیل کرده است.

Dell XPS 15 قدرت پردازش بالایی دارد و برای توسعه و کامپایل برنامه‌ها و تست برنامه‌های بازی مناسب است. مقدار رم لپ تاپ از 8 تا 64 گیگابایت موجود است و می‌توانید بر اساس نیاز و بودجه‌تان انتخاب درستی داشته باشید. وجود یک حافظه‌ی یک ترابایتی SSD  در این لپ تاپ خیال شما را از بابت سرعت اجرای برنامه‌ها و ظرفیت ذخیره‌سازی کافی راحت می‌کند.

صفحه‌ی نمایش 15.6 اینچی لپ تاپ وضوح خوبی به شما ارائه می‌دهد. عمر باتری فوق العاده‌ی لپ‌تاپ به شما اجازه می‌دهد که آن را در هر کجا همراه خود ببرید.

  • Microsoft Surface Laptop 4

برای هر کسی که به دنبال لپ تاپی سبک و در عین حال قدرتمند باشد، سرفیس مایکروسافت یک گزینه‌ی ایده‌آل به شمار می‌رود. در این لپ تاپ از پردازنده‌ی نسل یازدهم اینتل استفاده شده و می‌توانید ویندوز 11 را به راحتی روی آن اجرا کنید. صفحه‌ی نمایش 13 اینچی این لپ تاپ با تراکم پیکسلی 1504×2256 نمایشی با وضوح استثنایی به شما ارائه می‌دهد و می‌توانید از امکانات صفحه‌ی لمسی آن نیز استفاده کنید. پردازش قوی در کنار رم بالا و صفحه‌ کلید استاندارد این لپ‌ تاپ آن را به یک انتخاب مناسب برای کار برنامه نویسی تبدیل کرده است.

سخن آخر

موقع خرید سیستم مورد نیاز برنامه نویسی شما با گزینه‌های بی‌شماری در مقابل خود مواجه می‌شوید. انتخاب یک سیستم صرفا بر اساس برند آن کار درستی نیست و شما باید بتوانید یک سیستم متناسب با نیازهای خود در برنامه نویسی را خریداری کنید. قبل از هر چیز شما باید حداقل مشخصات یک کامپیوتر ایده‌آل برای برنامه نویسی را بشناسید و بر اساس کاربردی که دارید، سیستم موردنظرتان را بخرید. این نکته را در نظر داشته باشید که موقع خرید کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ باید کمی بالاتر از سیستم مناسبتان را انتخاب کنید تا در آینده کارایی خود را از دست ندهد و در صورت پیشرفت کارتان، کماکان عملکرد مناسبی داشته باشد.

برنامه نویسی حوزه‌های مختلفی دارد و هر حوزه نیاز به کامپیوتری با قابلیت‌های خاص دارد. ممکن است کامپیوتری که برای برنامه نویسی وب استفاده می‌شود، برای برنامه نویسی دسکتاپ قدرت کافی را نداشته باشد. پس قبل از هر چیز تصمیم بگیرید که در چه حوزه‌ای می‌خواهید فعالیت کنید تا بهترین گزینه را پیدا کنید. در این مقاله سیستم مورد نیاز برنامه نویسی در زمینه‌های مختلف را با هم بررسی کردیم و گفتیم که برای هر کاری باید به چه آیتم‌هایی توجه کنید. نظر شما چیست؟ فکر می‌کنید خرید یک کامپیوتر با مشخصات گفته شده می‌تواند نیاز شما را در هر کدام از این زمینه‌ها برطرف کند؟

سوالات متداول

حداقل سیستم برنامه نویسی آیا عملکرد کامپیوتر رومیزی و لپ تاپ برای استفاده در برنامه نویسی با هم تفاوت دارد؟

مسلما یک لپ تاپ به خاطر فشردگی و مینیمال بودن نمی‌تواند به خوبی یک سیستم رومیزی کارایی داشته باشد و برای انتخاب لپ تاپ باید مشخصات سخت افزاری بالاتری را نسبت به یک کامپیوتر رومیزی انتخاب کنید. به عنوان مثال یک پردازنده‌ی اینتل i3 برای برنامه نویسی با لپ تاپ محدودیت زیادی ایجاد می‌کند؛ در حالیکه این نوع پردازنده در یک کامپیوتر رومیزی عملکرد قابل قبولی خواهد داشت.

بهترین پردازنده برای اجرای پروژه‌های یادگیری ماشین چیست؟

اگر بخواهید برنامه‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را روی سیستم خود اجرا کنید، نیاز به یک لپ تاپ با پردازنده‌ی اینتل core i7 و سرعت بالای 4.5 گیگاهرتز خواهید داشت.

نظرات

ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است

آموزش پایتون