چیزی تا پایان تخفیف نمونده
مشاهده تخفیفات
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم؟ راهکارهای تضمینی برای گرفتن شغل ایده آل‌تان

قدیر یلمه
1398/11/03
28
چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم؟ راهکارهای تضمینی برای گرفتن شغل ایده آل‌تان

چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم ؟ این موضوع یکی از مهم ترین سوال های کارشناسان برنامه نویس است که در این مقاله بررسی شده است.خیلی از شما عزیزان وقتی وارد دنیای برنامه نویسی میشید و شروع به یادگیری میکنید یکی از نگرانی هاتون کسب درامد از این حوزه هست ! یکی از راه هایی که شما میتونید از حوزه برنامه نویسی استفاده کنید مبحث استخدام شدنه!

البته باید بهتون بگم که ما توی مقاله دیگه ای به مبحث بازار کار برنامه نویسان بصورت کامل پرداختیم و شما میتونید با کلیک بر روی این لینک به اون مقاله و پادکست مورد نظر دسترسی پیدا کنید من توی این مطلب به شما اول کامل مبحث استخدام شدن در شرکت ها و اینکه اون ها روی چه حالت های رفتاری و گفتاری شما حساس هستند و چه چیز هایی باعث شکست شما در مصاحبه میشن رو گفتم !‌

و در آخر یک پادکست سینماتیک و طنز رو برای شما قرار دادم تا بتونید با گوش کردن اون متوجه بشید که چگونه برای برنامه نویسی کار پیدا کنیم و شغل برنامه نویسی را ادامه بدیم.

چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم و چه فرآیندی را باید طی کنیم.

سوال چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم، یکی از مهم‌ترین سوالاتی هست که هر برنامه نویسی در ابتدای کارش با اون مواجه میشه. در اون طرف ماجرا شرکت‌ها هم با این چالش رو به رو هستند که چگونه باید یک برنامه نویس خوب انتخاب کنیم. اغلب شرکت‌ها برای حل این مشکل فرآیند پذیرش نیرو را کمی پیچیده‌تر کردن و شما علاوه بر ارائه‌ی رزومه، باید مراحل دیگری را هم طی کنید.

معمولا پروسه‌ای که شرکت‌ها برای استخدام برنامه نویس پیاده می‌کنند، به شکل زیر هست:

  • دریافت رزومه از متقاضیان شغل برنامه نویسی
  • بررسی رزومه‌ها، مهارت‌ها و سوابق کاری افراد و اولویت بندی بر اساس مهارت و تجربه
  • انتخاب متقاضیان واجد شرایط
  • انجام چندین مصاحبه با سمت‌های مختلف در تیم شرکت برای ارزیابی انتظارات شغلی، ارزیابی مهارت‌ها و شخصیت فرد متقاضی
  • گرفتن آزمون عملی با تعریف پروژه‌های برنامه نویسی مختلف برای سنجش مهارت، مدیریت زمان، کیفیت، سبک کدنویسی، خلاقیت و دقت افراد
  • اگر فرد پروژه‌های قبلی خود را در طول فرآیند پذیرش ارائه دهد، امکان دارد که در طی مصاحبه از جزییات تکنیکی پروژه نیز سوال شود تا تسلط شخص روی برنامه نویسی را بسنجند
  • در برخی شرکت‌ها متقاضی بعد از گذراندن تمامی مراحل بالا، باید چند ماه به صورت کارآموزی با حقوقی کمتر از مبلغ توافق شده در شرکت کار کند تا هم مهارت‌هایش را اثبات کند و هم با شیوه‌ی کار شرکت آشنا شود.

 

استخدام-در-شرکت-های-برنامه-نویسی

پیش نیازهای استخدام برای شغل برنامه نویسی

اکنون فهمیدیم چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم و چه مراحلی را باید بگذرانیم. اما ببینیم چگونه وارد بازار کار برنامه نویسی شویم و چه پیش نیازهایی برای این کار لازم داریم؟ اول از همه شما نیاز به یک رزومه‌ی پر و پیمان دارید.

شما باید حداقل یک یا چند پروژه‌ی برنامه نویسی تمام شده داشته باشید که به عنوان نمونه‌ی کار ارائه دهید. از سوی دیگر باید مسیر شغلی شما مشخص باشد. شما نمی‌توانید به مسئول مصاحبه‌ی شرکت بگویید که با تمامی زبان‌های برنامه نویسی آشنا هستید. بلکه باید یک مسیر مشخص را به صورت مسیر شغلی خود تعیین کرده باشید. مثلا برنامه نویسی وب، برنامه نویسی شبکه، برنامه نویسی موبایل، برنامه نویسی دسکتاپ و… .

اگر دوره‌های خاصی برای یادگیری برنامه نویسی گذرانده‌اید هم حتما در کنار رزومه‌ی خود ارائه کنید تا مشخص شود که برای یادگیری این حرفه چقدر زمان و هزینه صرف کرده‌اید.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که رزومه‌ی شما یک شبه پر نمی‌شود و شما باید با کار در شرکت‌های کوچک شروع کنید و قدم قدم جلو رفته و رزومه‌ی خودتان را کامل کنید. پروژه‌های فریلنسری یکی از بهترین گزینه‌ها برای نمونه کار شما هستند. برای گرفتن این مدل پروژه کافیست سری به سایت‌هایی مثل پونیشا یا کارلنسر بزنید.

مهارت های لازم برای استخدام در شرکت های برنامه نویسی

خب ببینیم با چه مهارت‌هایی و چگونه از برنامه نویسی پول در بیاوریم. برای اینکه بتوانید خودتان را به کارفرما در شرکت‌های برنامه نویسی اثبات کند، علاوه بر مهارت‌های فنی نیاز به مهارت‌های فردی در برقراری ارتباط و اثبات جنبه‌های شخصیتی مثبت خود داشته باشید. از مهم‌ترین مهارت‌هایی که برای استخدام در شرکت های برنامه نویسی نیاز دارید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مهارت خوب در کدنویسی
  • مهارت در درک مفاهیم برنامه نویسی و پیاده‌سازی آن‌ها در کدها
  • مهارت‌های ریاضی
  • مهارت حل مسئله
  • مهارت دیباگینگ
  • مهارت‌های کامپیوتری
  • مهارت تایپ و ترجمه
  • مهارت‌های ارتباطی
  • مهارت‌های نوشتاری
  • خلاقیت در کدنویسی و حل مسائل
  • مهارت سازگار شدن با محیط جدید
  • مهارت یادگیری و آموزش دادن
  • مهارت سخنوری
  • صبر و حوصله برای حل مشکلات بزرگ
  • مهارت ارتباط کلامی با افراد مختلف

اگر تمامی این مهارت‌ها را دارید، درک این مسئله که چگونه از برنامه نویسی پول در بیاوریم برای شما سخت نخواهد بود.

 

چگونه-از-برنامه-نویسی-پول-در-بیاوریم

استخدام در شرکت خصوصی یا دولتی؟!

در اولین قدم باید بگوییم، استخدام برنامه نویس در یک شرکت خصوصی با سازمان دولتی زمین تا آسمان فرق می کند حتی اگر تخصص لازم را داشته باشید. برای استخدام برنامه نویس در سازمان ها روال اداری خاص خود را می طلبد و گاهی آزمون گرفته می شود و اکثر برنامه نویس ها سراغ شرکت های خصوصی می روند.

خیال تان راحت باشد، آنقدر شرکت های فعال در زمینه برنامه نویسی و استخدام برنامه نویس در محیط کسب و کار هست که به راحتی میتوانید قید سازمان های دولتی را بزنید و در یک شرکت خصوصی استخدام شوید.

شما باید از بین چندین و چند شرکت خصوصی برای استخدام برنامه نویس، معتبر ها را تشخیص دهید و همان که با تخصص شما بیشتر همخوانی دارد را انتخاب کنید. برای این موضوع هم می توانید به روزنامه نیازمندی ها و بازار کار موجود در هر استان مراجعه کنید و هم میتوانید از سایت‌های کاریابی یا اپلیکیشن‌هایی مثل دیوار، شیپور و امثالهم استفاده کنید.

چگونه برای برنامه نویسی کار پیدا کنیم

شاید شما هم در ابتدای راه باشید و از خودتون بپرسید که چگونه در شرکت‌ های برنامه نویسی استخدام شویم؟ خوشبختانه راه‌های زیادی وجود داره که بتوانید از طریق برنامه نویسی به کسب درآمد بپردازید. در مقاله‌ی کسب درآمد از برنامه نویسی ما توضیحات مفصلی درباره‌ی روش‌ها و میزان درآمد برنامه نویسی صحبت کردیم.

جستجو در سایت های کاریابی

برخی از افراد که نمی‌توانند در زمینه‌ی برنامه نویسی کاری پیدا کنند؛ همیشه از این مسئله می‌نالند که چگونه برای برنامه نویسی کار پیدا کنیم و به کجا باید مراجعه کنیم. جواب این سوال خیلی واضح است؛ سایت‌های کاریابی. شاید راحت‌ترین راه برای پیدا کردن شغل برنامه نویسی استفاده از سایت‌های کاریابی مثل E-Estekhdam یا جابینجا باشد.

شما با یک رزومه‌ی کاری خوب به راحتی می‌توانید در این سایت‌ها شغل موردنظر خودتان را پیدا کنید و مشغول به کار شوید. شرایط شغلی متفاوتی در این سایت‌ها وجود دارد و یک برنامه نویس هم می‌تواند به صورت حضوری و هم دورکاری به استخدام شرکت‌ها درآید. اگر علاقه دارید که بازار کار برنامه نویسی در ایران را از جنبه‌های مختلف بررسی کنید پیشنهاد می‌کنیم این مقاله سبزلرن را مطالعه کنید.

جستجو در گوگل

جستجو در Google نیز راه حل دیگری است که بسیار پر استفاده است. مثلا میتوانید این عناوین را برای استخدام برنامه نویس در Google جستجو کنید:

  • استخدام در شرکت های برنامه نویسی
  • استخدام برنامه نویس در شرکت دانش بنیان
  • استخدام برنامه نویس دورکاری
  • استخدام برنامه نویس تازه کار
  • استخدام متخصص برنامه نویس
  • استخدام برنامه نویس C#
  • استخدام برنامه نویس PHP
  • استخدام برنامه نویس جاوا
  • استخدام برنامه نویس IOS
  • استخدام برنامه نویس اندروید
  • استخدام کارآموز برنامه نویسی
  • استخدام برنامه نویس با حقوق بالا

و…هرکدام از این ها را بخواهید دنبال بگردید، چند روز وقت تان را خواهد گرفت و بعد متوجه میشوید تعداد شرکت هایی که میتوانید به دنبال استخدام برنامه نویس بگردید بسیار زیاد است.

آگهی‌های منتشر شده در روزنامه‌ها و مجلات

هنوز هم برخی شرکت‌ها در روزنامه‌های کاریابی و تراکت‌ها برای نیروی کار درخواست می‌دهند؛ پس هنوز هم می‌توانید در صفحه‌ی کاریابی روزنامه‌ها شغل برنامه نویسی پیدا کنید.

کانال‌های ارتباطی در شبکه‌های اجتماعی

در شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام، واتس اپ و اینستاگرام نیز کانال‌های کاریابی مختلفی وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها به جستجوی کار موردنظر خودتان بپردازید.

اپلیکیشن‌ها

برنامه‌هایی مثل دیوار و شیپور نیز محل مناسبی برای پیدا کردن آگهی‌های استخدام شرکت‌هاست. البته نباید انتظار داشته باشید که شرکت‌های معتبری را در این برنامه‌ها پیدا کنید. ولی برای شروع کار این اپلیکیشن‌ها گزینه‌های مناسبی هستند.

اگر شرکتی را در زمینه استخدام برنامه نویس معتبر تشخیص دادید ولی تخصص شما با آن همخوانی نداشت، یک راه حل مناسب این است که در کلاس های آموزشی شرکت کنید و تخصص خود را ارتقاء دهید. همکاری با یک شرکت خصوصی معتبر ارزش این را دارد که مدت زمانی را صرف کنید و دانش خود را افزایش دهید.

دقت کنید هر چند شما دارای تخصص باشید، اما حوزه دانش برنامه نویسی بسیار گسترده است و هرچقدر یاد بگیرید، باز هم جا برای آموختن باقی است. قبول کردن این موضوع تواضع میخواهد!

چگونه-در-شرکت-های-برنامه-نویسی-استخدام-شویم-و-کار-کنیم

نکاتی که برای استخدام در شرکت های برنامه نویسی باید در نظر بگیرید.

شما علاوه بر اینکه باید روی این مسئله تمرکز کنید که چگونه وارد بازار کار برنامه نویسی شویم ، باید روی تفکر و روحیه‌ی خودتان نیز تمرکز کنید. شما نباید انتظار بیش از حد از خودتان داشته باشید یا اگر در مصاحبه شرکت‌ها رد شدید، ناامید شوید. داشتن ذهنیت غلط درباره‌ی خودتان می‌تواند روی موفقیت شما نیز تاثیرگذار باشد. به طور کلی برای استخدام در شرکت های برنامه نویسی بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:

حوزه تخصصی شما دقیقا چیست؟!

همانطور که گفتیم انتخاب یک حیطه‌ی شغلی مشخص شانس شما را برای موفقیت در مصاحبه و استخدام افزایش می‌دهد. شما باید پاسخ‌های دقیقی برای سوالات زیر داشته باشید:

  • شما یک برنامه نویس Programmer هستید یا یک توسعه دهنده Developer ؟!
  • حوزه تخصصی شما چه رشته ای از دریای گسترده برنامه نویسی را در بر می گیرد؟
  • PHP، Studio Visual، C#، C++، Front-end یا Back-end یا .Net یا…؟!
  • آیا برای اندروید android برنامه نویسی می کنید یا ویندوز windows؟
  • آیا می خواهید تمام وقت کار کنید یا پاره وقت؟

اینکه کدام حوزه‌ی برنامه نویسی برای شما بهتر است، نیاز به یک بررسی جامع دارد. در مقاله آینده دارترین زبان های برنامه نویسی در ایران ما به شما بهترین زبان‌های برنامه نویسی برای یادگیری و کسب درآمد را به شما معرفی می‌کنیم. یک توصیه میکنیم:

اگر در خودتان استعداد کارآفرینی یا راه اندازی یک گروه دوستانه ویا فعالیت به صورت فریلنسری می بینید، به صورت پاره وقت کار کنید و بخشی از زمان را به خودتان اختصاص دهید. بسیاری هستند که از همان ابتدا روحیه کارآفرینی دارند و سایت راه اندازی می کنند و اقدام به کسب درآمد میکنند.

بسیاری هم بعد از کار کردن در چند جا، خیلی زود یاد میگیرند و برای داشتن یک شرکت خصوصی اقدام میکنند. البته اگر شرکتی بزرگ و معتبر پیدا کرده اید، حتی در صورت راه اندازی یک شرکت خصوصی سعی کنید. ارتباط تان را حفظ کنید تا موارد بیشتری یاد بگیرید. فرصتی را که به دست آورده اید، به راحتی دور نیندازید. میخواهید دورکاری انجام دهید یا فعالیت به صورت حضوری در شرکت معتبر داشته باشید.

کارآموزی را یک فرصت بدانید

قرار نیست شما از همان اول به استخدام رسمی یک شرکت معتبر درآیید. شما باید دوره‌های مهارت آموزی را گذرانده باشید تا مسلط شوید. دوره‌های کارآموزی اگرچه شرایط ایده‌آلی برای درآمد ندارند، ولی فرصت خوبی برای رشد و پیشرفت شما هستند. پس از این دوره‌ها غافل نشوید و سعی کنید با کارآموزی در شرکت‌های مهم و معتبر، رزومه‌ی کاری خود را پربارتر کنید.

نوع پوشش شما مهم است

به نوع لباس پوشیدن تان خیلی دقت کنید. مخصوصا در شرکت هایی که مطابق مد روز لباس می پوشند. وقتی برای مصاحبه استخدام برنامه نویس می روید، اولین چیزی که از شما در ذهن مخاطب می رود تا تصمیم درباره تان گرفته شود، نوع لباس پوشیدن شماست.انصافا خودتان هم همین طوری هستید، و در مرحله اول از روی لباس افراد درباره آن ها قضاوت میکنید.

این نکته را بگوییم شرکت های جوان محور، معمولا تیپ اسپرت و راحت می پوشند. و شرکت های نسبتا رسمی، یونیفرم مخصوص دارند یا لباس رسمی مانند کت وشلوار برای آقایان ویا مانتو و چادر برای خانم ها را می پسندند. قبل از رفتن به محل مصاحبه، بهتر است درباره نوع شرکت خصوصی که آگهی استخدام برنامه نویس زده، جویا شوید چون این موضوع بسیار تعیین کننده است.

اگر بتوانید عکس های کاری آن ها را پیدا کنید، میتوانید درباره نوع لباس پوشیدن آن ها تحلیل درستی داشته باشید. پوشیدن یک لباس سفید با پلیور زرشکی، به همراه کیف و کفش قهوه ای رنگ یکی از تیپ های جذاب برای مصاحبه استخدام برنامه نویس است.

کارهای دورکاری شرایط بهتری برای شما دارند

اگر به دنبال این هستید که چگونه وارد بازار کار برنامه نویسی شویم، بهتر است به مشاغل دورکاری نیز فکر کنید. استخدام در یک شرکت الزاما به معنی حضور در شرکت نیست و شما می‌توانید در خانه نیز همکاری خود را ادامه دهید. اگرچه حضور در محل کار می‌تواند به رشد فردی و مهارتی شما کمک شایانی کند، ولی الزاما بهترین گزینه نیست. کار دورکاری هم به خاطر ساعات کاری منعطف و کاهش هزینه‌های رفت و آمد می‌تواند شرایط بهتری برای شما ایجاد کند.

اکثر ما همه چی تمام نیستیم

هنگام مصاحبه و صحبت کردن با مدیر استخدام برنامه نویس هیچ گاه خود را همه چی تمام نشان ندهید. میتوانید به مدیر استخدام برنامه نویس بگویید: من فکر میکنم تخصصم برای حوزه کاری شما مناسب است ضمن اینکه دوست دارم در حین کار، موضوعات بیشتری یاد بگیرم و از تجربه شما استفاده کنم. موقع صحبت کردن، قطعی بگویید که این کار را یاد دارید انجام دهید.

کمی مکث و تعلل در صحبت کردن، میتواند در ذهن مدیر استخدام برنامه نویس تردید بیندازد. اگر واقعا این کاره هستید، خب قطعی بگویید که میتوانید و از چیزی نترسید.اگر درباره کار خواسته شده فعلا تخصص لازم را ندارید، به مدیر استخدام برنامه نویس بگویید که بعدا درباره ارتقاء سطح دانش و آگاهی تان وقت خواهید گذاشت. و سعی کنید رضایتش را جلب کنید.

البته با صداقت صحبت کنید چون فردا روز ادعای تان را باید در عمل نشان دهید. این تاکید را هم داریم که سر موقع برای مصاحبه حاضر شوید، زودتر اگر خواستید میتوانید بروید اما دیر رفتن یک نمره منفی خواهد بود.

داشتن رزومه کاری موثر است

اگر رزومه کاری در دیگر شرکت ها داشته باشید که عالیست. حتی رزومه کاری در شرکتی که فقط کارآموز بوده اید کمک کننده است. اما اگر رزومه نداشتید و به عنوان کارآموز میخواهید کار کنید، ویا این اولین باری است که میخواهید در جایی استخدام شوید و شروع به کار کنید، به عبارت ساده تر، تازه کار هستید،میتوانید از پروژه های دانشگاهی و یا پروژه هایی که در آموزشگاه انجام داده اید استفاده کنید و به عنوان نمونه کار نشان دهید.

اگر پروژه های دانشگاهی دارید که نصفه کاره مانده است، حتما وقت بگذارید و تمام کنید. برنامه نویسی شغلی است که واقعا تخصص اولیه میخواهد و از صفر نمیتوان در یک شرکت معتبر استخدام شد مگر به صورت کارآموز.

دانش بنیان باشید

لیست شرکت های دانش بنیان را میتوانید از Google بگیرید. شرکت های دانش بنیان هم شرایط کاری خوبی دارند هم محیط کاری شان مناسب است.ضمن اینکه امکان ارتقاء و پیشرفت در آن دارید.سعی کنید با شرکتی  همکاری کنید که شما را کمک دهد تا در آینده بتوانید رو پای خود بایستید و یک استارت آپ تشکیل دهید. برای تشکیل یک شرکت برای خودتان ویا راه اندازی استارت آپ واقعا تخصص زیادی لازم نیست

و فقط همت و اراده میخواهد و اینکه خود را باور داشته باشید که میتوانید و البته باید بسیار برای آن وقت بگذارید. بعضی دنبال شرکت زدن هستند برای اینکه راحت تر زندگی کنند که البته بعد از چندین سال چنین حالتی را خواهد داشت و از جهاتی هم زدن شرکت نیازمند کار و فعالیت شبانه روزی است.

به خاطر دارم در شبکه افق و در برنامه کارآفرینان یکی از کارآفرین های موفق که کارخانه دار میلیاردر هم بود، بعد از این همه سال فعالیت در حوزه تخصصی خودش میگفت که امروزه درآمد در حوزه فناوری اطلاعات و اینترنت و کامپیوتر است. چون یک فرد زرنگ و عاقل در ثانیه ای میتواند چندین میلیون پول دربیاورد. همان طور که بزرگ ترین شرکت های برنامه نویسی هم همین طور شروع کرده اند.

سایت فریلنسری دست شما را برای تعیین مکان و زمان کارتان باز می گذارند

شما با فعالیت در یک سایت فریلنسری اگر در سفر هم باشید، میتوانید پروژه دریافت کنید و خرج خود را دربیاورید. یکی از این سایت ها، سایت انجام میدم هست که چندین لوح تقدیر و گواهی نامه از سازمان های معتبر هم دارد. بسیارند کسانی که ابتدا با یک سایت فریلنسری شروع کرده اند و بعد از مدتی خودشان سایت زده اند ویا درآمد بسیار خوبی از این راه دارند.

همکاری با یک شرکت معتبر در ابتدا هم تجارب زیادی برای شما به ارمغان خواهد داشت هم جلوی بسیاری از خطا ها را خواهد گرفت. ضمن اینکه شرکتهای معتبر میتوانند در ایده پردازی کمک بسیاری به فکر و خلاقیت شما داشته باشند. شاید یک روز هم شما آگهی استخدام برنامه نویس زدید.

اپلیکیشن های روز دنیا را امتحان کنید

اپلیکیشن هایی مانند بازار و مایکت که اپلیکیشن اندروید عرضه می کنند، پر است از دنیای شرکت های برنامه نویس که بعضا هم برای استخدام برنامه نویس اقدام می کنند. میتوانید با جستجو و بررسی در این نوع اپلیکیشن ها با شرکت های معتبر استخدام برنامه نویس بسیاری آشنا شوید. همچنین میتوانید از این اپلیکیشن برای ایده گرفتن ویا نمونه کار استفاده کنید.

ایده گرفتن برای تاسیس یک شرکت خصوصی ویا ایده گرفتن برای اینکه یک پروژه خودتان طراحی و برنامه نویسی کنید که در روز مصاحبه برای استخدام برنامه نویس بتوانید ارائه کنید، البته بدون کپی کردن و با استفاده از هوش و توانمندی خودتان.

فعالیت در خارج از ایران

برای کسانی که متخصص هستند و رزومه خوبی دارند، امکان فعالیت در خارج از ایران هم هست. گرچه کشور ما اینقدر غنی هست که نیازی به فعالیت در خارج از آن نیست. و اگر شما واقعا متخصص باشید راحت میتوانید کار مناسب شان خود پیدا کنید. اما در هر صورت راه باز است و جاده دراز. و البته فعالیت در کشور های خارجی هزینه ها و شرایط و سختی های خود را می طلبد. در Google این عناوین پر نکرار هستند:

  • استخدام برنامه نویس در ترکیه
  • استخدام برنامه نویس در آلمان
  • استخدام برنامه نویس در کانادا
  • استخدام برنامه نویس در استرالیا
  • و…

استخدام در شهری دیگر در ایران

درباره استخدام در خارج از شهر خود هم ایده خوبی است. اگر مشکل جا و مکان برای زندگی نداشته باشید، خوب است بدانید بسیاری از افراد که در شهر های بزرگ فعالیت می کنند و به کسب درآمد مشغول هستند ویا حتی صاحب شرکت خصوصی هستند، از شهرستان آمده اند اما ذهن های خلاق و فعالی دارند.

در Google این عناوین پر تکرار هستند:

  • استخدام برنامه نویس در تهران
  • استخدام برنامه نویس در اصفهان
  • استخدام برنامه نویس در شیراز
  • استخدام برنامه نویس در کرج
  • استخدام برنامه نویس در تبریز
  • و…

ناامید نشوید و شانس‌تان را برای هر جایی امتحان کنید

فکر نکنید قرار است با چند بار ارسال رزومه شغل دلخواهتان را پیدا کنید. شاید مجبور شوید به صد شرکت رزومه بفرستید تا بتوانید یک فرصت شغلی خوب به دست بیاورید. چیزی که مهمه اراده و پشتکاره. شما نباید ناامید باشید و دست از تلاش بردارید. همیشه بهترین‌ها با زمان به دست میان.

بگذارید کارفرما اشتیاق شما را ببیند

موقع ارائه‌ی رزومه و مصاحبه و حتی در حین کارآموزی نشان دهید که به کار چقدر علاقه دارید. معمولا برای ارزیابی میل و علاقه‌ی شما به کار چندین فاکتور را کارفرما در نظر می‌گیرد؛ مثلا کیفیت کار، وقت شناسی، پیگیری، پرس و سوال و… .

چگونه-در-شرکت-های-برنامه-نویسی-استخدام-شویم

ویژگی‌های یک رزومه‌ی خوب برای استخدام

تا اینجای مقاله شما متوجه شدید که چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم و چه فاکتورهایی روی موفقیت ما تاثیر دارند. حتما این مسئله را نیز متوجه شدید که رزومه در فرآیند استخدام حرف اول را می‌زند. شما با یک رزومه‌ی خوب می‌توانید شانس‌تان را برای استخدام چند برابر کنید. از مشخصات یک رزومه‌ی خوب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استاندارد بودن: رزومه‌ها معمولا یک فرمت استاندارد دارند و باید طبق همان فرمت نوشته شوند.
  • کامل بودن: یک رزومه‌ی مناسب اطلاعات کافی درباره‌ی شما ارائه می‌دهد. در محتوای رزومه باید تمامی مهارت‌ها و سوابق خودتان را ذکر کنید؛ ولی گزافه گویی نکنید.
  • منظم بودن: سعی کنید محتوای رزومه را دسته بندی کنید و در هر بخش به یک مقوله بپردازید. رزومه‌ی بهم ریخته نشان از بهم ریختگی افکار شما دارد.
  • زیبایی: توجه به جنبه‌های گرافیکی و زیبایی رزومه نیز اهمیت دارد. یک رزومه‌ی مرتب و زیبا می‌توان در نگاه اول مخاطب را جذب کند.
  • خلاصه نویسی: اگر در محتوای رزومه بیش از حد روی مهارت‌های خود مانور دهید، حس بدی به مخاطب القا می‌شود و نمی‌تواند به شما اعتماد کند.
  • توجه به نکات ضروری: قرار نیست هر چیزی که در مسیر حرفه‌ای شدن خود تجربه کرده‌اید را در رزومه قید کنید. بهتر است فقط مهارت‌های مهم و کاربردی را بنویسید و پروژه‌هایی که قابل ارائه هستند را در رزومه قرار دهید.

سخن پایانی

بسیاری از کسانی که وارد دنیای برنامه نویسی می‌شوند، با این چالش روبرو هستند که چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم و چگونه از برنامه نویسی پول در بیاوریم. اما برای استخدام در شرکت‌های برنامه نویسی شما باید یکسری پیش نیازهای کاری را تامین کرده و یکسری مهارت‌ها داشته باشید. در مقاله پیش نیاز های شروع برنامه نویسی مفصل درباره‌ی ملزومات شروع برنامه نویسی صحبت کردیم.

در این مقاله به طور مفصل برای شما توضیح دادیم که چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم و چه مواردی را برای استخدام باید رعایت کنیم. اگر شما هم دلتان می‌خواهد در یک شرکت معتبر در سمت برنامه نویس مشغول به کار شوید، همین امروز دست به کار شوید و با تقویت مهارت‌های خود و ساخت یک رزومه‌ی حرفه‌ای این فرصت را از خودتان دریغ نکنید.

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید. بریم پادکست مدرسه برنامه نویسا رو گوش کنیم.

سوالات متداول

  1. بدون داشتن مدرک دانشگاهی چگونه در شرکت های برنامه نویسی استخدام شویم؟

خوشبختانه در حوزه‌ی کامپیوتر، تحصیلات دانشگاهی تاثیر چندانی روی استخدام افراد ندارد. کارفرمایان خصوصا در شرکت‌های خصوصی و کوچک تاکید کمتری روی مدرک دانشگاهی دارند و بیشتر روی مهارت‌های برنامه نویسی فرد تمرکز می‌کنند. داشتن نمونه کارهای قوی می‌تواند نبود مدرک دانشگاهی شما را جبران کند.

  1. آیا می‌توان همزمان با تحصیل نیز به شغل برنامه نویسی مشغول شد؟

بله خوشبختانه برنامه نویسی شغلی است که نیاز به تجهیزات و مکان خاصی ندارد و شما می‌توانید به صورت دورکاری یا حضوری همزمان با تحصیل نیز کارتان را ادامه دهید.

  1. دانستن چند زبان برنامه نویسی برای استخدام در شرکت‌های برنامه نویسی لازم است؟

جواب این سوال بستگی به شرکتی دارد که می‌خواهید استخدام شوید. همچنین حوزه‌ی کاری شما نیز مهم است. یک برنامه نویس وب اگر زبان‌های برنامه نویسی فول استک را بلد باشد، شانس بیشتری برای پذیرش دارد؛ ولی برای یک برنامه نویس دسکتاپ تسلط کافی روی یک یا دو زبان برنامه نویسی کفایت می‌کند.

  1. بهترین سایت های کاریابی در ایران کدام سایت‌ها هستند؟

بهترین سایت‌های کاریابی برای استخدام برنامه نویس در ایران طبق رتبه‌بندی الکسا، سایت‌های زیر هستند:

  • کارلنسر
  • جابینجا
  • ایران تلنت
  • ای استخدام
  • ایران استخدام
  • کارلیب
  • سه سوت جابز
  • کاربوم
  • جاب ویژن
  • کاریاب ایران
  • ایران جاب

نظرات

ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است

آموزش پایتون