تا 60 درصد تخفیف بهاره سبزلرن ( وقتشه با دوره ها خودتو ارتقا بدی ) از دستش نمیدم
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

دولوپر کیست ؟ بررسی بازار کار و درآمد رویایی + ویدئو

زهرا شوشتری
1399/08/22
244

دولوپر کیست ؟

در این مقاله قصد داریم در مورد توسعه دهنده وب یا وب مستر و همچنین بازار کار برنامه نویسی صحبت کنیم. یک توسعه دهنده وب یا وب دولوپر (web developer) کیست؟ سلام به همه ی دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه در این مقاله قصد دارم راجب اینکه دولوپر به چه کسی گفته میشود؟ با هم گپ بزنیم، راجب فول استک دولوپر یا فول استک web developer صحبت کنیم و دولوپر ها رو در شاخه های مختلف بررسی کنیم. همچنین در این قسمت میخواهیم به بررسی فرصت های شغلی و بازار های درامدی در این زمینه اطلاعاتی در دسترس شما عزیزان قرار دهیم تا افزار جدیدی که قصد دارند در حوضه وب مستری یا وب دولوپر فعالیت کنند از بازار شغلی و فرصت هایی که در انتظار انهاست اطلاعاتی کسب کنند همچنین در این قسمت برای شما ویدئویی قرار دادیم تا موافهیم را بهتر درک کنید . به همین دلیل تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا به این سوال مهم که دولوپر چه شخصی می باشد  پاسخ دهیم . 

دولوپر (developer) به چه معناست؟

قبل از اینکه بدونیم دولوپر به چه کسی گفته میشود؟ و دولوپر کیست و اصلا معنیش چیه ؟

develop به معنای توسعه دادن هست و به کسی که اینکار رو میکنه توسعه دهنده گفته میشه .

توسعه دادن در زمینه های مختلفی صورت میگیره در زمینه های وب و اپلیکیشن و ویندوز و غیره.

که هر کدوم به بخش های کوچکتری تقسیم میشن مثلا برای زمینه ی وب ما وب دولوپر داریم،

فرانت اند دولوپر و بک اند دولوپر داریم که هر کدوم وظایف مختص خودشون رو دارن. و هر کدوم مشغول توسعه دادن جزئی از یک پروژه هستن که به اون ها دولوپر گفته میشه.

آموزش رایگان javascript

تفاوت فول استک دولوپر با فول استک وب دولوپر: 

دولوپر کیست ؟

شاید خیلی از ما ها معنی این دو رو با هم اشتباه بگیریم یا حتی تفاوتی رو براشون قائل نباشیم.

در صورتی که تفاوت دارن و تفاوت اون ها هم در این هست که  فول استک دولوپر کسی ست که در تمامی زمینه ها فعالیت میکنه و در تمامی زمینه ها حرف برای گفتن داره یعنی طرف هم وب کار میکنه هم ویندوز هم اپلیکیشن هم همه چی ! 

یعنی طرف دستی به اتیش داره(نمیدونم ضرب المثل رو درست گفتم یا نه!)

اما فول استک وب دولوپر کسیه که هم در زمینه فرانت اند و هم در زمینه ی بک اند فعالیت داره و هر چیزی رو که مربوط به وب هست..

هر زبان و فریمورک و کتابخونه و ماژول مربوطی رو در هر دو زمینه  میتونه استفاده بکنه و به کار بگیره، کسی که با طراحی سایت سمت کاربر به طور کامل ؛

طراحی سایت سمت سرور به طور کامل، کار با دیتا بیس و ذخیره اطلاعات و غیره به طور کامل اشنایی داشته باشه.

فرانت اند وب دولوپر:

دولوپر کیست ؟

خب به کسی که در زمینه ی فرانت وب فعالیت میکنه و با اون اشنایی کامل داره فرانت اند وب دولوپر گفته میشه. که یعنی به html,css,javascript, bootstrap,,…..تسلط لازم و کافی رو داشته باشه.

چندین مقاله راجب فرانت اند و نقشه ی راه یادگیری و مفاهیم هرکدوم توضیح داده شده میتونین مطالعه کنین

برای دولوپر فرانت اند شدن، شماه لازمه htm ، css و javascript رو بلد باشید.  نگران نباشین. ما تو سبزلرن برای تمام این مواردو دوره جامع داریم تازه اونم رایگان! تا تهش باهاتونیم. با دوره HTML شروع کنین:

اموزش html

بک اند وب دولوپر:

 به کسی که بک اند سایت یعنی منطق سایت رو در دست داره و بک اند وب دولوپر گفته میشه.

برای بک اند دولوپر شدن میتونین با پایتون شروع کنین و بعد برید سراغ فریمورک جنگو!

اموزش پایتون

برنامه نویس جونیور(junior) و سینیور(senior):

قبل از تموم کردن مقاله بهتر هست شما رو با دو اصطلاح برنامه نویس جونیور و سینیور اشنا کنم.

به برنامه نویس در هر زمینه و با هر زبانی که در حد مبتدی و تازه کار باشه جونیور گفته میشه و به برنامه نویسی که ارشد هست و مدت هاست در زمینه ای که درش فعالبت میکنه حضور داره و متخصص اون کار هست برنامه نویس ارشد یا سینیور گفته میشه.

تفاوت طراح وب و برنامه نویس وب + ویدئو

خب در این مقاله راجب موضوعات ساده ای از قبیل عناوینی که به توسعه دهنده ها داده میشه صحبت کردیم و به پاسخ که دولوپر کیست رسیدیم . 

تا اگر در اول مسیر هستین با این دونستن این اسم ها مسیر هموار تری رو داشته باشین و سوالی براتون پیش نیاد.

بازار کار یک فرد دولوپر

بازار کار برنامه نویسی

در این قسمت قصد دارم در مورد بازار کار برنامه نویسی و دولوپری و روش های کسب درآمد از برنامه نویسی را توضیح دهم.

شما از طریق روش های مختلفی مثل فریلنسری، راه اندازی استارتاپ (کسب و کار آنلاین)، استخدام در شرکت های برنامه نویسی و … می توانید وارد بازار کار برنامه نویسی شوید.

ممکن است کلماتی مثل فریلنسری و استارتاپ برایتان عجیب بوده و اولین بار باشد که همچین کلماتی به گوشتان می خورد.

فریلنسری چیست؟

فریلنسری روشی برای کسب درآمد است. فریلنسری نقطه مقابل استخدام قرار دارد.

شما اگر در شرکتی استخدام باشید، باید تابع قوانین شرکت و زیر نظر مدیر شرکت کار بکنید. به عنوان مثال هر روز از ساعت 7 صبح الی 2 ظهر باید در شرکت حضور داشته باشید، در هفته فقط یک روز (روز جمعه) تایم برای تفریح و استراحت دارید و … .

اما فریلنسری دقیقا مخالف استخدام حضوری است.

شما اگر بخواهید وارد بازار کار فریلنسری شوید، در خانه خود حضور دارید و از توسط اینترنت و شبکه های مجازی از جاهای مختلف پروژه های برنامه نویسی میگیرید و با انجام دادن آن ها کسب درآمد می کنید.

به نظر شخصی خودم حالت فریلنسری نسبت به استخدام و کار حضوری مزایای خیلی خوبی دارد. به عنوان مثال در فریلنسری هیچ نیازی نیست که شما جای خاصی حضور داشته باشید، می توانید هر ساعت از شبانه روز و در هر کجا که دوست دارید روی پروژه مورد نظرتان کار کنید و آن را انجام دهید و درآمد کسب کنید..

در این حالت به شخصی که به صورت فریلنسری کار می کند، فریلنسر گفته می شود.

خب بریم سراغ کلمه استارتاپ.

استارتاپ چیست؟

استارتاپ یک کلمه انگلیسی است و امروزه در حوزه برنامه نویسی از آن استفاده می شود.

کلمه استارتاپ در لغت به معنی کسب و کار اینترنتی است. یعنی شما در هر حوزه ای که فعالیت دارید، به جای فعالیت به صورت حضوری و سنتی و داشتن مغازه یا فروشگاه، آن را به صورت اینترنتی و آنلاین راه اندازی می کنید.

به عنوان مثال اسنپ، دیجی کالا، ماکسیم و … یک استارتاپ هستند که محصولات یا خدمات خود را به صورت انلاین و بدون نیاز به حضور در محل به مردم ارائه می دهند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

یادتان باشد که هر استارتاپ باید نیاز مردم را رفع کند و اگر این ویژگی را نداشته باشد، دیر یا زود شکت خواهد خورد.

به عنوان مثال استارتاپ دیجی کالا مشکل خرید حضوری را حل کرده است و شما می توانید بدون این که از خانه خود خارج شوید، محصول مورد نظر خود را به صورت آنلاین سفارش دهید و درب منزل خود تحویل بگیرید.

توضیحات استارتاپ تا این حد کافی است. در مقالات بعدی به صورت تخصصی در مورد استارتاپ و بقیه ویژگی های آن به طور مفصل صحبت خواهیم کرد.

ضمنا، این سخن از بیلگیتس را هم فراموش نکنید که “اگر هنوز کسب و کار شما اینترنتی نیست، شما دارای یک کسب و کار رو به زوال (نابودی) هستید.”

درآمد برنامه نویسی در ایران

بازار کار برنامه نویسی در ایران

در این قسمت قصد داریم بازار کار برنامه نویسی در ایران بررسی کنیم.

برنامه نویسی نسبت به بقیه شغل ها بازار کار خوبی در ایران دارد. علاوه بر روش های گفته شده در قسمت های قبل برای کسب درآمد، شما می توانید به عنوان برنامه نویس در شرکت های مختلف استخدام شده و کسب درآمد کنید.

بنا به وب سایت های jobinja.ir که یک وب سایت برای ثبت آگهی های استخدامی است، شما می توانید با کسب تخصص در یکی از حوزه های موجود برای برنامه نویسی در شرکت های مختلف مرتبط با این حوزه استخدام شده و درآمدی حدود 15 الی 20 میلیون تومان داشته باشید.

البته این فقط درآمد از طریق استخدام و همکاری حضوری است.

شما علاوه بر استخدام شدن، می توانید از طریق فریلنسری و کسب و کار شخصی خودتان هم کسب درآمد کنید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردم شما را با بازار کار برنامه نویسی و همچنین چندین اصطلاح مهم و پر استفاده در این زمینه آشنا کنم.

زبان برنامه نویسی خوب یا بد وجود ندارد. شما در هر کدام از تکنولوژی های موجود در حوزه برنامه نویسی که تخصص داشته باشید، می توانید به راحتی از طریق آن درآمد های فوق العاده ای داشته باشید.

پس بدون این که به مقایسه زبان های برنامه نویسی بپردازید، تمام تمرکزتان را برای یادگیری و کسب تخصص صرف کنید.

امیدوارم همیشه موفق و موفق تر باشید.

نظرات
ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است