آموزش ورود به وردپرس در انواع سایتها | ورود به پیشخوان وردپرس از ساب دامین تا لوکال هاست

همه سیستمهای مدیریت محتوا و سایتها، دارای یک پنل مدیریتی هستند. این پنل برای مدیریت و نظارت بر کارهایی است که در سایت انجام میشوند. سیستم مدیریت محتوای وردپرس، دارای یکی از بهترین و کاربرپسندترین پنلهای کاربری بین CMSهای رایگان و متن باز است. در زمان آموزش وردپرس، اولین برخورد شما با پنل این سیستم، بعد از پایان نصب وردپرس روی هاست یا لوکال هاست است؛ جایی که مستقیما به صفحه ورود به وردپرس منتقل شده و بعد از وارد کردن اطلاعات حساب کاربریتان، وارد پیشخوان میشوید. اما برای دسترسی به پنل مدیریت وردپرس در دفعات بعد، باید چکار کنید؟
در ادامه با ما در وبلاگ سبزلرن همراه باشید تا روشهای مختلف ورود به وردپرس در شرایط مختلف را توضیح دهیم!
انواع روشهای ورود به وردپرس
سایت وردپرسی شما در هر حالت، یک روش یکسان برای ورود دارد؛ اما جزئیات کمی متفاوت هستند. در ادامه روشها و حالتهای مختلف ورود به پنل مدیریت وردپرس را بررسی میکنیم.
ورود به پیشخوان وردپرس در لوکال هاست
اگر آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست را خوانده باشید، میدانید که در لوکال هاست، برای دسترسی به سایت باید نامی که برای سایتتان (در پوشه htdocs) انتخاب کردهاید را بعد از عبارت localhost/ در مرورگر وارد کنید. در این حالت، وارد صفحه اصلی سایت خود میشود. اما برای دسترسی به پنل مدیریت، نیاز است بعد از این آدرس، یک علامت اسلش (/) قرار داده و عبارت wp-admin را تایپ کنید. همچنین میتوانید به جای wp-admin عبارت wp-login.php را وارد کنید؛ به این صورت:
به این صورت، وارد صفحه ورود به سایت وردپرسی خود میشوید. در اینجا، نیاز است نام کاربری یا ایمیلی که قبلا ثبت کردید را در کنار رمز عبور، وارد کنید.
برای اینکه در دفعات بعد نیازی به تایپ آدرس ورود به وردپرس نباشد، میتوانید آن را در مرورگرتان بوکمارک کنید. برای این کار، تنها کافیست وارد این صفحه شده و علامت ستاره در سمت راست نوار آدرس در مرورگرتان را روشن کنید. همچنین برای اینکه هربار نیاز به وارد کردن اطلاعات ورود نداشته باشید، میتوانید تیک گزینه مرا به خاطر بسپار یا Remember me را فعال کنید. به صورت پیشفرض، وردپرس 14 روز این اطلاعات را ذخیره میکند.
نکته مهم این است که اگر قبلا لاگین کرده و تیک گزینه مرا به خاطر بسپار را فعال کرده باشید، با وارد کردن عبارت wp-admin مستقیما وارد پیشخوان وردپرس میشوید. اما آدرس دوم یعنی wp-login.php به صورت پیشفرض، صفحه ورود به وردپرس را باز میکند.
ورود به وردپرس در هاست
این روش نیز تغییر چندانی با روش قبل ندارد. برای ورود به پنل وردپرس در سایتی که روی یک هاست میزبانی میشود، کافیست وارد یکی از دو آدرس ورود به سایت (wp-admin یا wp-login.php) شده و با وارد کردن ایمیل یا نام کاربری در کنار رمز عبور، در سایت لاگین کنید.
تنها کافیست آدرس زیر را در مرورگر وارد کرده و به جای your-site.com، آدرس سایت خودتان را وارد کنید:
در اینجا نیز میتوانید بعد از ورود به صفحه لاگین و وارد کردن اطلاعات خود، تیک گزینه مرا به خاطر بسپار را فعال کنید. بسته به تنظیمات مرورگر و وردپرس، میتوانید تا 30 روز یا بیشتر بدون نیاز به وارد کردن دوباره اطلاعات، وارد سایت خود شوید.
ورود به وردپرس در ساب دامین و ساب فولدر
در مواردی، ممکن است مدیر یک سایت تصمیم بگیرد یک زیردامنه یا همان ساب دامین (Subdomain) در سایت خود ایجاد کند. برای مثال، ممکن است بخش وبلاگ یک سایت به صورت blog.site.com قابل دسترسی باشد. از آنجایی که به صورت پیشفرض، هر ساب دامین، یک سایت مجزا در نظر گرفته میشود، پنل مدیریت مجزایی نسبت به سایت اصلی دارد.
برای دسترسی به یک سایت در ساب دامین، کافیست آدرس سایت را وارد کرده و عبارت wp-admin یا wp-login را وارد کنید.
اما ساب فولدر، از نظر آدرس برعکس ساب دامین عمل میکند؛ به این صورت که اول آدرس سایت وارد شده و بعد، آدرس ساب فولدر با یک اسلش از آدرس اصلی جدا میشود. چیزی شبیه به تصویر زیر:
در این حالت نیز برای ورود به پیشخوان وردپرس کافیست wp-admin یا wp-login را به انتهای آدرس اضافه کنید. تفاوت دیگر ورود به وردپرس در ساب دامین و ساب فولدر، در این است که ساب دامین یک پنل مدیریت مجزا دارد و یک سایت مجزا درنظر گرفته میشود؛ اما ساب فولدر بخشی از سایت بوده و در حالت عادی، دسترسی به آن از طریق پنل مدیریت اصلی سایت امکان پذیر است.
جمعبندی درباره روش های ورود به وردپرس
روشهای دیگری نیز برای ورود به وردپرس وجود دارد که استفاده از آنها، با وجود روشهای بالا منطقی نیست. برای مثال دسترسی به وردپرس از طریق هاست، امکانپذیر است؛ اما تا زمانی که امکان ورود به سایت از طریق wp-admin وجود نداشته باشد، استفاده از این روش منطقی نیست. در این مطلب سعی شد روشهای ورود به وردپرس و سایتهایی که در لوکال هاست و هاست عادی هستند را بررسی کنیم و در ادامه، ورود به ساب دامین و ساب فولدر توضیح داده شد.
نظری برای این مقاله ثبت نشده است