پیشنهاد شگفت‌انگیز سبزلرن: 50% تخفیف برای آموزش ۲۰ کتابخانه کاربردی ReactJS برای بازارکار
مشاهده دوره
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز

معرفی ۱۰ تا از سخت ترین زبان های دنیا

ahtaherkhani1
1404/02/18
افزایش بهره وری
معرفی ۱۰ تا از سخت ترین زبان های دنیا

یادگیری زبان جدید همیشه چالش‌های خاص خود را دارد، اما برخی زبان‌ها به‌دلایل مختلف مانند پیچیدگی گرامری، تلفظ دشوار یا نوشتار منحصر‌به‌فرد، سخت‌تر از بقیه زبان‌ها هستند. زبان‌هایی مانند چینی و ژاپنی که که الفبای زیادی دارند، معمولا یادگرفتن آن‌ها برای افراد خارجی دشوارتر از آموزش زبان انگلیسی است.

اینکه سخت‌ترین زبان دنیا کدام است، به زبان مادری هر فرد و میزان شباهتش با زبان جدید بستگی دارد. در واقع هرچه دو زبان شبیه‌تر باشند، یادگیری نیز آسان‌تر می‌شود. در این مقاله از مجله سبزلرن قصد داریم سخت ترین زبان دنیا را براساس معیارهای مختلف زبان‌شناسی بررسی کنیم تا براساس آن، فهرستی از این زبان‌ها به شما ارائه دهیم.

سخت‌ترین زبان‌های دنیا از نظر زبان‌شناسان | زبان‌هایی مثل چینی و ژاپنی؛ در صدر سخت‌ترین زبان‌های دنیا

سخت ترین زبان دنیا کدام است؟

در میان هزاران زبان و گویش، تنها چند زبان به‌صورت بین‌المللی کاربرد دارند. بسیاری از زبان‌ها نیز به‌دلیل خط نوشتاری سخت، تلفظ پیچیده و ساختار خاص در دسته زبان‌های سخت قرار می‌گیرند و کمتر کسی اشتیاق یادگیری آن‌ها را دارد. زبان‌هایی با صداهای ناآشنا یا قواعد گرامری پیچیده مانند عربی، چالش بیشتری برای زبان ‌آموزان ایجاد می‌کنند. اما به‌صورت کلی مشخص کردن سخت ‌ترین زبان دنیا به عوامل مختلفی وابسته است. اما زبان‌هایی مانند چینی ماندارین، ژاپنی، عربی و کره‌ای از نظر اغلب زبان‌شناس‌ها در صدر فهرست سخت ترین زبان های دنیا قرار دارند. در ادامه قصد داریم فهرست از 10 زبان سخت دنیا را با هم بررسی کنیم:

۱. زبان چینی ماندارین (Mandarin)

سیستم نوشتاری پیچیده‌ و تعداد زیاد حروف الفبا و کاراکترهای زبان چینی ماندارین باعث شده تا این زبان در صدر فهرست سخت ترین زبان دنیا قرار بگیرد. یاد گرفتن این زبان آسان نیست و افراد باید علاوه‌بر نوشتار از نظر تلفظی نیز زمان زیادی را به یادگیری اختصاص دهند. زیرا زبان چینی تلفظ‌های چند معنایی و تن‌های مختلفی دارد که تغییرات کوچک در تلفظ می‌تواند معنی جمله را کاملا تغییر دهد!

۲. زبان عربی (Arabic)

زبان عربی که در حال حاضر در بسیاری از مدارس ایران آموزش داده می‌شود، یکی از سخت ترین زبان‌ های دنیا است. زیرا این زبان گرامر پیچیده‌ای دارد و یادگیری ساختار فعل‌های بی‌قاعده آن کار آسانی نیست. همچنین الفبای عربی از راست به چپ نوشته می‌شود و برای بسیاری از زبان‌آموزان آشنا نیست. البته این نکته برای زبان‌آموزان ایرانی صدق نمی‌کند، زیرا در زبان فارسی نیز نوشته‌ها از چپ به راست است. تغییرات شکلی حروف در زمان تلفظ نیز بسته به موقعیت آن‌ها در کلمه از چالش‌های دیگر یادگیری زبان عربی است.

زبان سخت دنیا برای یادگیری | معرفی ۱۰ زبان سخت دنیا؛ از عربی و روسی تا مجارستانی و فنلاندی

۳. زبان روسی (Russian)

زبان روسی دارای الفبای سیریلیک است که برای بسیاری از افراد خارجی از جمله فارسی زبان‌های ایران ناآشنا است. گرامر زبان روسی یکی از دلایل اصلی قرار گرفتن این زبان در فهرست سخت ترین زبان های دنیا است. گرامر روسی شامل شش حالت دستوری است که برای تعیین نقش کلمه در جمله تغییر می‌کند و یادگیری آن بسیار زمان‌بر است.

۴.زبان ژاپنی (Japanese)

زبان ژاپنی با سه سیستم نوشتاری متفاوت کانجی، هیراگانا و کاتاکانا از نظر بسیاری از افراد سخت ترین زبان دنیا است که می‌توانید برای یادگیری زبان جدید انتخاب کنید. این زبان گرامر پیچیده‌ای دارد و برای نوشتن جمله‌ها باید ساختار دقیق آن را فهمید. علاوه‌بر این، تلفظ و واژگان آن خیلی با زبان‌های دیگر متفاوت است.

۵.زبان مجارستانی (Hungarian)

زبان رایج در مجارستان گرامر پیچیده‌ای دارد و ۱۸ حالت دستوری مختلف برای مشخص کردن نقش کلمات در جمله‌های این زبان استفاده می‌شود. این موضوع یادگیری زبان را برای بسیاری از افراد سخت می‌کند. همچنین واژگان این زبان از خانواده‌ای متفاوت با بیشتر زبان‌های اروپایی است. بنابراین، برای کسانی‌که به زبان‌های دیگر عادت دارند، یادگیری آن دشوارتر می‌شود.

۶.زبان آلمانی (German)

زبان آلمانی به‌دلیل گرامر پیچیده‌اش از جمله جنسیت‌های سه‌گانه، تغییرات ترکیب فعل‌ها و استفاده از حالت‌ها، یکی از سخت ترین زبان های دنیا محسوب می‌شود. همچنین ترتیب کلمات در جملات و ترکیب‌های پیچیده، یادگیری این زبان را برای اغلب نوآموزان چالش‌برانگیز می‌کند.

۷. زبان فرانسوی (French)

زبان فرانسوی به‌ویژه در بخش گرامر و تلفظ دشوار است. قواعد پیچیده برای افعال بی‌قاعده و تفاوت‌های تلفظی که در نوشتار و گفتار وجود دارد، یادگیری این زبان را چالش‌برانگیز می‌کند. همچنین، استفاده از حروف اضافه و ضمایر به‌طور مکرر در جملات، یادگیری آن را پیچیده می‌سازد.

۸. زبان لهستانی (Polish)

زبان لهستانی هفت حالت دستوری و صداهای خاصی دارد که در زبان‌های دیگر به‌خصوص در زبانی مانند انگلیسی مشابه آن وجود ندارد. علاوه‌بر این، تلفظ کلمات در لهستانی برای زبان‌آموزان چالش‌برانگیز است و بسیاری از صداها برای کسانی‌که به زبان‌های دیگر عادت دارند، غیرمعمول است.

۹. زبان ایسلندی (Icelandic)

ایسلندی یکی از سخت ترین زبان های دنیا است و دلیل اصلی این موضوع نیز حفظ بسیاری از ویژگی‌های زبان نوردیک باستان در گرامر این زبان می‌باشد. علاوه‌بر این، کلمات طولانی و پیچیده و واژگان قدیمی، باعث می‌شود که یادگیری این زبان برای افراد خارج از ایسلند دشوار باشد.

۱۰. زبان فنلاندی (Finnish)

زبان فنلاندی به‌دلیل گرامر غیرعادی و ۱۵ حالت دستوری که برای تعیین رابطه کلمات در جمله استفاده می‌شود، در فهرست سخت ترین زبان های دنیا قرار گرفته است. همچنین، واژگان فنلاندی به‌شدت با زبان‌های اروپایی متفاوت است و هیچ شباهتی به آن‌ها ندارد، همین موضوع یادگیری آن را دشوارتر می‌کند.

چطور یک زبان جدید یاد بگیریم؟

یادگیری یک زبان جدید نیاز به تمرین مداوم، گوش دادن، صحبت کردن و استفاده از منابع آموزشی مناسب دارد. غوطه‌ور شدن در زبان، مثل دیدن فیلم و خواندن کتاب، در کنار تمرین مکالمه، می‌تواند روند یادگیری را سرعت ببخشد. علاوه بر این، داشتن یک برنامه منظم و استفاده از روش‌های تعاملی مانند اپلیکیشن‌ها و کلاس‌های آموزشی کمک زیادی می‌کند. اگر می‌خواهید یک زبان جدید را اصولی یاد بگیرید، می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزش زبان سبزلرن، به‌صورت آنلاین و از پایه تا پیشرفته مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنید.

آموزش جامع زبان انگلیسی در سبزلرن

نظرات
ثبت نظر جدید

نظری برای این مقاله ثبت نشده است