بهترین ابزار طراحی سایت
بهترین ابزار طراحی سایت
همون طور که اطلاع دارین، طراحی سایت یکی از حوزه های شغلی بسیار محبوب و پر درآمدی هست که امروزه بازار کار زیادی داشته و همچنین افراد و طرفداران زیادی در رده های سنی مختلف در آن فعالیت می کنند.
از دلایل معروف و محبوب بودن حوزه طراحی سایت می تونیم به مواردی همچون بازار کار خوب، معیار نبودن سن، گستردکی بالا و … اشاره کنیم.
اما در مورد محبوبیت و بازار کار طراحی سایت در مقاله های قبلی به طور مفصل صحبت کردیم و تو این مقاله قصد داریم در مورد ابزار های طراحی سایت و در نهایت در مورد انتخاب بهترین ابزار طراحی سایت صحبت کنیم.
این موضوع (چه ابزاری بهترین ابزار طراحی سایت محسوب می شود) دقیقا سوال خیلی از دوستانی هست که به تازگی وارد این حوزه می شوند و تو این مقاله قصد داریم به همه این سوالات پاسخ بدیم و همچنین چندین ابزار مفید و کاربردی مثل اکستنشن های مرورگر های مختلف، ابزار های آنلاین و … که زمینه طراحی سایت میتونن براتون کمک کنن تا با سرعت بیشتری کار کنید، معرفی خواهیم کرد.
کدوم خوبه؟ کدوم بهتره؟
وردپرس
وردپرس یک CMS (پنل مدیریت) معروف، محبوب، پر استفاده و پر کاربرد هست که به کمک زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و به شما این امکان را می دهد که بتوانید وب سایت های مختلفی رو باهاش پیاده سازی کنید.
وردپرس در ابتدا یه پنل مدیریت ساده بود اما بعد ها با به وجود اومدن پلاگین، افزونه، تم، المنتور و … های مختلف، وردپرس را به یک CMS قدرتمند و انعطاف پذیر تبدیل کرد که امروزه توانسته است سهم زیادی از بازار کار را به خودش اختصاص دهد.
- نحوه ایجاد وب سایت با استفاده از وردپرس (مرحله به مرحله)
- نحوه ایجاد یک وبلاگ با استفاده از وردپرس (مرحله به مرحله)
فریمورک بوت استرپ
سخن پایانی
خب بالاخره این مقاله هم تموم شد. تو این مقاله سعی کردیم در مورد ابزار های طراحی سایت و همچنین انتخاب بهترین ابزار طراحی سایت صحبت کنیم.
همون طور که تو این مقاله متوجه شدید، هیچ ابزاری بهترین یا بدترین نیست. حالا گاهی وقتا ممکن هست برخی از ابزار های مورد استفاده در طراحی سایت بنا به معیار های مختلف و کمبود هایی که نسبت به بقیه ابزار ها دارن، ضعیف عمل کنند و محبوبیت چندانی نداشته باشن.
پس اگه شما همچین درگیر همچین سوالاتی بشین و برای همچین مسائلی وقت بذارین، در اصل فقط وقت خودتون رو هدر دادین.
پس همین الان یه IDE یا ادیتور و یه مرورگر بردارین و یادگیریتون رو استارت بزنین.
اما در نهایت این شما هستین که از بین ابزار های معروف و پر استفاده یکی رو بنا به سلیقه و معیار های خود انتخاب می کنین.
در مورد لپتاپ مناسب هم که به اندازه کافی صحبت کردیم.
امیدوارم این مقاله برلتون مفید و کاربردی واقع شده باشه.
اگه سوال، انتقاد یا پیشنهادی در مورد مقاله داشتین، حتما تو قسمت کامنت های مقاله ثبت کنین تا برای شما عزیزان پاسخ داده بشه.
راستی، برای درک بهتر و همچنین آشنایی بیشتر با مسائل بررسی شده در مقاله، پیشنهاد می کنم ویدیوی مقاله رو حتما مشاهده کنین.
تا مقاله بعدی خدا یار و نگهدارتون باشه.
نظری برای این مقاله ثبت نشده است